Finalisten Undercover Lover bekend

De ontknoping van Undercover Lover nadert: de finalisten zijn bekend. Annuska, Paco en Remco zijn de ‘undercover lovers’ die niet zijn ontmaskerd tijdens hun verblijf op Bikini Beach, alwaar ze de schijn moesten ophouden vrijgezel te zijn. Zij maken nog kans op 100.000 euro, maar ze lopen ook nog het risico dat hun partner zegt dat de relatie is afgelopen.
Want sommige kandidaten zijn toch wel erg ver gegaan; is hun relatie daartegen bestand? De omstreden Annuska (foto) bijvoorbeeld. Zij gaf haar liefje op Bikini Beach haar telefoonnummer, terwijl deze jongen eerder was gekwetst door het bedrog van Dido.

Het lijkt overigens wel zeker dat een Belgisch koppel de verleidingsstrijd wint. Want de enige Nederlandse undercover lover in het huis, Remco, verklapte nog even aan Jenny dat hij stiekem toch niet vrijgezel is. Twee weken lang hield hij zijn mond, maar op de laatste avond flapt hij het er nog even uit. Niet slim.

Woensdag het vervolg.

Zie ook:
- Undercover Lover voorbij, Veronica blijft verleiden
- Pikante foto’s Undercover Lover Annuska opgedoken
- Undercover Lover: Annuska is een prostituee!
- Veronica wil verleiden met Undercover Lover

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>