Circusact Nelleke van der Krogt goed genoeg voor Popstar

Fajah Lourens is de tweede afvaller in So You Wannabe a Popstar. De actrice legde het in de sing off af tegen presentratrice Nelleke van der Krogt, die een heel circus in haar liedje Het Land van Maas en Waal had verwerkt. Dat was niet altijd even zuiver, maar wel heel gezellig. De vertolking van Fajahs Hemel en Aarde schoot tekort en was wat kil. Maar nog altijd vele malen beter dan de genante vertoning van Hilbrand Nawijn gisteren. Die zwijnt deze week opnieuw.

Ik heb gemengde gevoelens bij deze exit. Voor Nelleke van der Krogt heb ik altijd een zwak gehad, zou het erg jammer vinden wanneer deze gezellige tv-persoonlijkheid moet vertrekken. Maar laten we wel zijn: als popster heeft Fajah Lourens veel meer potentie dan deze dame op leeftijd. En Fajah zou ook wel een impuls kunnen gebruiken voor haar carrière.

Het mocht niet zo zijn, helaas. In So You Wannabe a Popstar zijn nog negen sterren actief die strijden om een platencontract. Volgende week is het thema 'jaren 90'.

Zie ook:
- Gokje: Sascha Visser wint So You Wannabe a Popstar
- Tanja Jess eerste onverwachte afvaller in Popstar

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Circusact Nelleke van der Krogt goed genoeg voor Popstar

  1. Sjonnie

    Net weer een journalistiek hoogtepuntje gezien bij de nabeschouwing van het balletje trappen, de hele tijd laten ze vooraf, en tijdens de wedstrijd een beeld zien dat de scheidsrechter een gesprek heeft met Arjen Robben, men concludeert uit deze beelden dat Robben te horen krijgt dat ie niet de hele tijd in de wedstrijd moet gaan duikelen……bij elke valpartij van Robben schakelt men heen en weer tussen de scheids en Robben met elke weer dat moment memorerend van voor de wedstrijd.Pas na de wedstrijd vraagt men Robben wat de scheids nu werkelijk met hem besproken had, antwoord van Robben ; “Ik had een blauw sliding broekje aan, dat mocht niet……” Wat een stel P R U T S E R S daar bij SBS!

      /   Reply  / 
  2. Sjon van der Roggelkamp

    Hilbrand Nawijn zorgt voor TOP-amusement! Die gaat er echt komende weken nog niet uit, zijn optreden was in beide afleveringen het hilarische hoogtepunt van de show

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>