Nieuwe series voor vrouwenavonden Net 5

Het is geen slechte keuze geweest van Net 5 om de 'dinsdagavond vrouwenavond' een beetje uit te smeren naar maandag. De zender kan op beide dagen rekenen op een grote schare fans voor series als Grey's Anatomy en Desperate Housewives. De series die een uur later beginnen – Julia's Tango en Hotel Babylon – doen het iets minder, maar nog altijd behoorlijk. Alleen lopen we bij die internationale series alweer behoorlijk in op Amerika. Tijd voor vervanging.

Volgende week is de laatste aflevering van Julia's Tango. De week daarop gaat Net 5 de serie Big Love uitzenden. In die serie draait het om Bill Henrickson die een polygame mormoon is. Hij heeft een succesvolle baan, maar houdt voor de buitenwereld geheim dat hij drie vrouwen en in totaal zeven kinderen heeft. De drie vrouwen wonen met hun kinderen in aangrenzende huizen en proberen het beste van de situatie van te maken.

Grey's Anatomy zit tegenwoordig op 750.000 kijkers en lijkt er elke week een paar bij te krijgen. De maanden mei en juni kunnen we nog genieten van alle sores rondom Meredith, Derek, Christina, George en Izzy. Maar daarna komt er een akelig lange zomerstop. Vanaf 2 juli zal Net 5 daarom de serie 3Lbs uitzenden, een eveneens Amerikaanse ziekenhuisserie.

3Lbs (een gewichtsmaat) draait om een groep topneurochirurgen uit New York. Dr. Doug Hanson leidt de groep en is zelf een briljant neurochirurg die het werken met hersenen vergelijkt met kabels in een doos. In tegendeel tot zijn protégé, Dr. Jonathan Spencer, die graag eerst wat meer wil weten over zijn patiënten voordat hij hen kan opereren. Hoewel de artsen verschillende denkbeelden hebben over hoe ze hun patiënten moeten behandelen hebben ze allen een gedeelde obsessie en dat zijn de hersenen.

Van Desperate Housewives is komende week eveneens de voorlopige laatste aflevering te zien. Vanaf 29 mei komen de Gilmore Girls weer terug bij Net 5.

Zie ook:
- Grey's Anatomy verder zonder Meredith?
- Nieuwe perikelen in Hotel Babylon
- Net 5 presenteert na Evelien nu Julia's Tango
- Desperate Housewives seizoen 3: hoe zat het ook alweer?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>