Desperate Housewives seizoen 3: hoe zat het ook alweer?

Hoe vergaat het Bree, Lynette, Susan en Gabrielle? Het is al een eeuwigheid geleden dat Net 5 nieuwe afleveringen uitzond van Desperate Housewives. In plaats daarvan herhaalde de zender alle afleveringen uit de eerste twee seizoenen in de afgelopen drie maanden. Ook leuk, maar niet zo bevredigend als nieuw materiaal. Vanavond kunnen we weer los. Bij de start van het derde seizoen zijn er evengoed nog heel wat losse eindjes aan elkaar te knopen.

Want hoe zat het ook alweer?

Lynette dacht dat haar man Tom vreemdging. Dat bleek niet helemaal juist. Hij ontvluchtte geregeld het huis om stiekem zijn 11-jarige buitenechtelijke dochter Kayle te bezoeken, van wie hij het bestaan pas sindskort weet. Het stel probeert moeder Nora af te kopen met 30.000 dollar achterstallige allimentatie. Dat geld gebruikt ze om zich op steenworp afstand van het gezin Scavo te vestigen. Gaat zeker nog een pittig puntje worden in het nieuwe seizoen.

Gabrielle ontdekte dat haar man Carlos vreemdgaat met huishoudster Xao Mei, tevens draagmoeder van hun kind. Carlos is uit huis gezet terwijl Gabrielle voornemens is om Xao Mei nog even flink uit te buiten gedurende de zwangerschap. Verzoenen Carlos en Gabrielle nog, of gaan ze nu echt uit elkaar?

Susan stond plots op straat toen haar huis affikte – een cadeautje van buurvrouw Edie – en wilde koste wat kost zichzelf redden. Ex-man Paul kocht een nieuw huis, wat tegen het zere been was van haar liefde Mike. Dat werd allemaal rechtgepraat en Susan stond op het punt een aanzoek te doen bij Mike, die ja zou gaan zeggen. Maar bij het halen van een bos bloemen werd hij moedwillig aangereden door Orson.

Orson lijkt het nieuwe kwade karakter van Wysteria Lane. Hij dook in de serie op toen Susan een dekmantel nodig had in de bioscoop en groeide uit tot een vriend. Mike meende hem te herkennen toen hij in de tandartsstoel van Orson lag. Dat ontkende Orson, maar de geoefende kijker weet dat hij iets te verbergen heeft. Ook curious: Orson papt met weduwe Bree aan.

Want Bree had toch wel een glansrol in seizoen 2: scheiding, een moord door haar nieuwe geobsedeerde lover, die ze vervolgens zelfmoord liet plegen. Twee kinderen die zich tegen haar opzetten, waarbij de situatie met de homoseksuele zoon Andrew zo hoog oploopt, dat ze hem dumpt ver van huis – om daar vervolgens enorme spijt van te krijgen. Dochterlief loopt ook weg, maar komt weer in moeders armen als haar vriendje Matthew Applewhite een moordenaar blijkt. Ondertussen overwint Bree een drankprobleem en opname in een gesticht.

Seizoen 2 had een mindere verhaallijn met de Applewhites, waarvan het meteen duidelijk was dat ze een moordenaar verborgen. Alleen bleek de moordenaar niet Caleb maar Matthew te zijn. Dat terwijl het geheim uit seizoen 1 zo lang verborgen bleef door talloze onverwachte plotwendingen. Naar verluidt is seizoen 3 meer zoals het eerste seizoen. Ik zit er klaar voor.

Desperate Housewives, 20.30 uur, Net 5

Uitzending gemist?
Bekijk hier de afleveringen van seizoen 4 online. Check hier andere Amerikaanse series.

Zie ook:
- Uitzending gemist? Desperate Housewives seizoen 4
- Nog heel lang Desperate Housewives
- Desperate Housewives gekraakt bij Emmy-nominaties
- Net 5 krijgt twee vrouwenavonden

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Desperate Housewives seizoen 3: hoe zat het ook alweer?

  1. Magali

    Seizoen 3 is GEWELDIG

      /   Reply  / 
  2. Lesley

    Hallo,
    weten jullie wanneer seizoen 3 van desperate housewives uitgezonden wordt in België?

      /   Reply  / 
  3. Anne-Sophie

    Weet iemand van jullie wanneer seizoen 3 van desperate houswives uitkomt hier in België ?

      /   Reply  / 
  4. Thais

    Weet iemand waar je op internet de volledige 3de serie kan bekijken?
    OP welke tv zender wordt het in nederland uitgezond?

    Spijtig genoeg wordt het in belgie nog niet uitgezond, ik wacht vol spanning….

      /   Reply  / 
  5. fanneke

    in belgie :
    Elke vrijdag omstreeks 22.20u
    Vanaf 21 september 07 op Canvas
    Dit najaar programmeert Canvas de derde reeks van Desperate Housewives, de veelbekroonde en alomgeprezen ABC-serie.

      /   Reply  / 
  6. Jetske

    Hallo,

    blij verheugd te horen dat het nieuwe seizoen vanavond weer zou starten, deed ik een videoband in de videorecorder om het op te nemen om in mijn eentje heerlijk onderuitgezakt te kunnen kijken naar de eerste aflevering. Helaas… de band laat alleen maar sneeuw zien. Kan iemand me vertellen hoe ik de eerste uitzending toch nog kan zien?
    Groetjes Jetsk

      /   Reply  / 
  7. Manja

    Ik heb de uitzending van vanavond (18-9-2007) gemist. Waar kan ik hem toch nog bekijken?????????

    HELP

      /   Reply  / 
  8. Me

    gewoon, je koopt de dvd-box of je moet maar belgacomtv kopen. of je vraagt aan vrienden die er ook naar kijken of ze het opgenomen hebben.

    ik heb de 1e en 2e dvd-box en ik heb nog geen enkele aflevering van desperate housewives gemist.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>