Inhaalcursus Lost op Veronica

Net 5 zendt nu al twee jaar lang met veel succes Lost uit, een serie over een groep gestrande vliegtuigpassagiers op een mysterieus eiland. Eerdaags moet het derde seizoen worden opgepakt. Niet gekeken en nu nog instappen is zinloos; onmogelijk kom je er nog in. Daarom op Veronica deze zomer een inhaalcursusje Lost.

Elke maandagavond zendt Veronica namelijk een dubbele aflevering uit. Dat is even een zit – ongeveer speelfilmlengte – maar aan het einde van de zomer kun je dan wel moeiteloos instappen als Net 5 weer begint met nieuwe afleveringen.

Zelf ben ik toentertijd ook aan Lost begonnen en werd al snel gegrepen door de serie. Alleen kwam de vrijdagavond niet zo gelukkig uit, waardoor ik toch ergens in het eerste seizoen ben afgehaakt. Misschien een mooie gelegenheid om nu bij te benen.

Lost, 22.20 uur, Veronica

Zie ook:
- Daar is Lost weer
- Net 5 vervolgt ingezette koers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>