Net 5 hopt van ziekenhuis (Grey’s Anatomy) naar ziekenhuis (3 Lbs)

Ziekenhuisserie Grey's Anatomy zien we tot februari 2008 niet terug bij Net 5, tijd dus voor de volgende ziekenhuisserie. Maak vanavond kennis met 3 Lbs (spreek uit als: Three Pounds, het gewicht van de hersenen), een serie over twee neurochirurgen. De één is een soort Cristina Yang (om het maar in Grey's Anatomy-termen te houden): veel oog voor de medische handeling, maar de patiënt is verder maar een omhulsel van het brein. De ander bekommert zich juist meer om het welzijn van de patiënt.

Dr. Doug Hanson en Dr. Jonathan Seger zijn dus eigenlijk als water en vuur. Gelukkig is er in hun praktijk een derde figuur: Dr. Adrienne Holland. Zij deelt de mening van beide chirurgen en samen vormen ze een goed team.

In de eerste aflevering zakt een tiener, tijdens het geven van een vioolconcert geeft in elkaar. Het blijkt dat ze een tumor heeft. Dr. Hanson wil haar opereren, maar de moeder van het meisje is er op tegen, omdat ze al eerder een dochter heeft verloren tijdens een operatie.

3 Lbs, 20.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Veel ontknopingen in laatste Grey's Anatomy
- Nieuwe series voor vrouwenavonden Net 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>