Nederlandse ziekenhuisserie op Net 5 in de maak

Net 5 heeft opnieuw zijn zinnen gezet op een Nederlandse dramaserie. Na Evelien en Julia's Tango is het volgende project De Co-assistent, een serie die dokter-in-opleiding Elin Dekkers volgt tijdens haar co-schappen. Ook haar medestudenten komen aan bod. Volgens producent Willem Zijlstra wordt De Co-assistent geen Nederlandse Grey's Anatomy.

Zijlstra in De Telegraaf vandaag: "Als NET 5 het wil aankondigen als de Nederlandse versie van Grey’s Anatomy heb ik daar niet zo’n moeite mee. Ik kan me een slechtere vergelijking voorstellen. En ik snap ook wel dat er zo naar gekeken wordt. Er zijn natuurlijk veel overeenkomsten, maar ook heel veel verschillen. Alleen al de lengte: een aflevering van Grey’s… duurt 50 minuten, wij draaien 25 minuten. In de Amerikaanse serie is geen duidelijke hoofdrol voor één persoon weggelegd, ondanks dat de titel dat doet vermoeden."

Laat maar snel komen die serie. De maandagavond zonder Grey's Anatomy is toch een stuk minder leuk. En 3 Lbs, dat vorige week aanving, kon me niet zo boeien. Mooi dat Net 5 Nederlands drama blijft aankopen.

Zie ook:
- Veel ontknopingen in laatste Grey's Anatomy
- Net 5 gaat nog even door met Julia's Tango

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nederlandse ziekenhuisserie op Net 5 in de maak

  1. Chrisje

    Wat een uiterst lief plaatje van Grey’s Anatomy heb je erbij gedaan. ^^

    Maar is het grote verschil niet dat Co-assistent een real-life soapserie is? Of is dat niet het geval?

      /   Reply  / 
  2. Herman

    nee het wordt geen reality-serie maar een dramaserie. Net als Grey’s Anatomy of Evelien dat zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>