Halfzusje Meredith vast karakter in Grey’s Anatomy

De opnames voor het vierde seizoen van Grey's Anatomy zijn in Amerika begonnen. De cast van de serie is enigszins opgefrist. Zoals al eerder bekend werd is Isaac Washington (Dr. Preston Burke) uit de serie geschreven en zal Kate Walsh (Dr. Addison Montgomery) al snel de serie verlaten om in de spin-off Private Practice een hoofdrol op zich te nemen. Maar er zijn ook nieuwe karakters, zoals Chyler Leigh (foto), die de rol van Meredith's halfzus Lexie Grey gaat vervullen.

Lexie was al even te zien in de laatste aflevering van seizoen drie. Toen zagen we haar in de kleedkamer en introduceerde ze zichzelf als een nieuwe intern. Aanvankelijk was het de bedoeling om Lexie gedurende een aantal afleveringen nog in de serie te houden, maar nu blijkt dat ze onderdeel is geworden van de vaste cast. Dat kan dus nog voor heel wat wrijving met Meredith gaan zorgen.

De spin-off Private Practice wordt duidelijk in Grey's Anatomy verwerkt. Addison was al twee afleveringen aan de kust om in een privékliniek een kijkje te nemen bij haar oude vrienden. Daar werden dusdanig veel karakters geïntroduceerd, dat die spin-off er al aan zat te komen. Private Practice moet in 2008 in Amerika op de buis komen. Addison zal besluiten om daar te gaan werken, zeker nu ze niet de baan van ziekenhuisdirecteur in Seattle Grace heeft gekregen.

Over de rol van T.R. Knight (George O'Malley) ontstond nog onduidelijkheid aan het einde van het vierde seizoen. Hij had zijn examens niet gehaald en dat zou in principe betekenen dat het dokterschap voor hem ophield. Toch is hij ook in het vierde seizoen van de ziekenhuisserie gewoon te zien.

Dit najaar is aflevering 1 van seizoen 4 in Amerika te zien. Wij moeten nog even wachten, Net 5 heeft de eerstvolgende uitzending pas voor februari 2008 gepland.

Zie ook:
- Veel ontknopingen in laatste Grey's Anatomy
- Het is Net 5 weer gelukt: Grey's Anatomy opnieuw topserie dinsdagavond (aflevering gemist?)
- Nederlandse ziekenhuisserie op Net 5 in de maak

1 Reacties // Reageer

One thought on “Halfzusje Meredith vast karakter in Grey’s Anatomy

  1. Sharon

    NEEEE IK WIL NIET DAT DAT HALF ZUSJE BLIJFT!!! :( :(
    DAT IS NIET LEUK!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>