Lotte heet op Net 5 Betty

De telenovelle Lotte is nog niet zo heel lang afgelopen, of Net 5 komt met de Amerikaanse remake Ugly Betty, de telenovelle die oorspronkelijk Yo Soy Betty La Fea heette. Het verhaal van Betty gaat als een lopend vuurtje over heel de wereld en is overal succesvol. Op Talpa trok de serie zo'n 300.000 kijkers en dat was best een aardige score.

Nu krijgen we dus de Amerikaanse versie. Dat is alleen geen telenovelle maar een wekelijke serie geworden.

In Ugly Betty draait het om Betty Suarez, een pienter meisje dat heel goed is met cijfers maar haar uiterlijk niet mee heeft. Ze solliciteert bij een modeblad genaamd Mode en wordt er zowaar nog aangenomen ook. Daar krijgt ze de wind van voren; iedereen vraagt zich af wat een mormel als Betyty bij Mode moet. Tot overmaat van ramp valt Betty als een blok voor haar baas, een vrouwenverslindster pur sang. Betty wordt gespeeld door America Ferrera (zie foto rechts)

In Amerika is Ugly Betty een groot succes en is vol goede moed aan het tweede seizoen begonnen. Nederland krijgt nu ook de kans om kennis te maken met Betty. De serie zal zeker de nodige verschillen vertonen met Lotte, dat zich bijvoorbeeld alleen al afspeelde in een modehuis en niet een tijdschrift.

Eén ding begrijp ik echter niet. RTL heeft bijvoorbeeld in Boulevard meermalen de serie Lotte geroemd. Om SBS dan dwars te zitten, zou Lotte prima nog eens uitgezonden kunnen worden, bijvoorbeeld in de vooravond van RTL 5 of 8. Maar dat is dus nog niet gepland.

Zie ook:
- Lelijk eendje Lotte wordt eindelijk zwaan
- Producent verwacht grootse dingen van Talpa's telenovelle Liefdes van Lotte

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Lotte heet op Net 5 Betty

  1. Yordi

    Het nieuwe logo en stukjes voor en na de reclame dingesen ( :’) ) zien der best leuk uit! Wat strakker en minder roze..

      /   Reply  / 
  2. Valpa

    Ik snap zoieso niet dat RTL nu in het begin niet meer inzet op de drama en comedy van Talpa die nog op de plank ligt. In de begintijd van Talpa is er zo veel gecanceled, ik weet zeker dat heel veel mensen bijvoorbeeld Samen hebben gemist. Zou het toch beter doen als The Nanny hoor!

      /   Reply  / 
  3. LeerNederlands

    DAN the nanny, Valpa..

      /   Reply  / 
  4. Simon

    Lotte lijkt mij ook wel wat voor RTL 8 alleen zijn de herhalingen denk ik aan de dure kant als je er van uit gaat dat het niet meer dan 200.000 kijkers zal trekken.

      /   Reply  / 
  5. Katharina

    Ik volgde altijd de serie The 4400. Gaat RTL8 hier mee verder. Ik kan er niets over terugvinden.

      /   Reply  / 
  6. Dorien

    Leuk, had ik best willen volgen, maar komt tegelijk met de nieuwe CSI afleveringen…

      /   Reply  / 
  7. RalfOnline

    Toch raar dat Net5 Ugly Betty heeft aangekocht en er ook nog eens zoveel reclame voor maakt. De Nederlandse versie is hier immers allang om tv geweest! En dan zien de actrices (Betty en Lotte) er ook nog eens precies het zelfde uit…

      /   Reply  / 
  8. Peter

    Ugly Betty is zoveel beter dan Lotte! Wat een draak van een soap was dat wel niet, lang leven Betty!

      /   Reply  / 
  9. Peter

    Ugly Betty is zoveel beter dan Lotte! Wat een draak van een soap was dat wel niet, lang leven Betty!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>