Lelijk eendje Lotte wordt eindelijk zwaan


Het heeft even geduurd, maar vanavond kruipt Lotte eindelijk uit haar schulp. Het meisje dat ongeveer een jaar geleden op televisie werd geïntroduceerd met een lelijke bril, slotjes en een onverzorgde krullebos, toont zich vanavond een ware prinses. De prinses van de grote baas Vico. Jawel, telenovelle Lotte eindigt als een sprookje.

Op bovenstaand plaatje is het verschil al behoorlijk te zien. Rechts de Lotte zoals ze in aflevering 1 verscheen, links een Lotte die zich opmaakt voor een bruiloft. De bril is verruild voor lenzen, de slotjes zijn al lange tijd geleden uitgegaan en ook het kapsel werd steeds vrouwelijker, maar is nu nog verborgen in een setje krulspelden.

Mensen die afgelopen vrijdag keken, weten dat er nog veel werk verzet moet worden. Want Lotte en Vico twijfelden toen weliswaar over hun gevoelens voor elkaar, maar wisten dit niet van elkaar. En nu, één aflevering later, gaat er getrouwd worden. Het kan haast niet anders dan dat er een sprong in de tijd wordt gemaakt.

Ik zit er klaar voor vanavond. Een doos tissues verwacht ik niet nodig te hebben, maar het zal best emotioneel worden. Het is in elk geval afscheid van 's lands eerste telenovelle. Vaarwel Lotte, het was leuk je te kennen.

Zie ook:
- De laatste week Lotte
- Tien komt weer met telenovelle over modehuis
- Lotte: trouwen Vico en Marcella?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Lelijk eendje Lotte wordt eindelijk zwaan

  1. Gor

    Echt zoo jammer dat alles nu ten einde komt. Maar het was wel een fantastische serie.

      /   Reply  / 
  2. Simon

    Ik was vaste kijker!

      /   Reply  / 
  3. miekiezoopfan

    ik ken het niet zo goed. wel jammer voor de fans. zoop komt nog terug. lotte niet. dat is wel jammer voor jullie. daag.

      /   Reply  / 
  4. Sjon van der Roggelkamp

    Mooie zwaan? Ik zou het er eerlijk gezegd niet op kunnen….

      /   Reply  / 
  5. Claire

    Ohhh, ik heb gezwijmeld bij de laatste aflevering! Vond het echt super… Jammer dat het voorbij is. De grote vraag blijft: hoeveel méer mensen hadden er naar gekeken als het op RTL of publieke omroep was uitgezonden?

      /   Reply  / 
  6. Tommy

    Welicht komt er een nieuwe serie?!

      /   Reply  / 
  7. Bart

    Een serie die me vanaf het begin tot het eind heeft kunnen boeien. De laaste afleveringen ging het tempo dusdanig omhoog dat ik het eigenlijk wat afgeraffeld vond.

    Er zijn genoeg zijsporen die een spin-off kunnen opleveren.

    Wanneer het op RTL of SBS uitgezonden zou zijn, zouden de kijkcijfers een factor 3 tot 4 hoger geweest zijn.

    Tien heeft de publieke opinie tegen. Zij zijn wel de zender die met veel nieuwe nederlandse series komt, die daardoor niet de waardering krijgen die ze verdienen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>