De losse eindjes van Lotte aan elkaar geknoopt?

Nog ruim drie weken te gaan en dan komt de originele verhaallijn van Tiens telenovelle Lotte tot een einde. Daarna gaat de zender door met eigen geschreven afleveringen, tot die tijd moet er nog veel ellende worden weggewerkt. Hoe maakt Vico Maesland van Emoda weer een gezond modebedrijf, weet hij Lotte van een faillissement te behoeden en blijft zijn affaire een geheim voor Marcella? Dat laatste lijkt niet zo te zijn; in de teaser van gisteren was te zien dat Marcella foto's ontdekte van het romantische tripje naar Parijs van Vico en Lotte…

Ook Lottes failissement lijkt onafwendbaar, aangezien zij als directeur van Terra Moda weigert een handtekening te zetten voor het aanvragen van surseance. Sterker nog; in de gids valt te lezen dat ze de gang naar de rechter wil maken.

Het zijn niet de enige verhaallijnen die afgewikkeld dienen te worden. Want bloeit er iets moois tussen Marcella en Niek, krijgt Marc zijn Patricia terug en kan Mara de werkdruk aan als receptioniste, mode-ontwerpster en full-time moeder?

Ondanks het trage tempo en de voorspelbare verhaallijn blijft Lotte een heerlijke soap om naar te kijken. Het kat-en-muis-spel van Lotte en Vico is spannend tot het eind, ook al zijn de vele plotwendingen strontvervelend. Hopelijk blijft de serie nog lang op de buis.

Zie ook:
- Lotte verloofd!
- Vervolg Lotte krijgt een staartje
- Talpa schrijft nieuwe afleveringen Lotte

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De losse eindjes van Lotte aan elkaar geknoopt?

  1. Simon

    Ik ben ook fan!

      /   Reply  / 
  2. Rik

    ik ook!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>