Lotte verloofd!

Gelukkig, Lotte is weer ijskonijn af. De afgelopen weken verzette ze zich heftig tegen haar gevoelens voor haar baas Vico, die wonderbaarlijk genoeg als een hondje achter zijn financieel directeur aan bleef lopen. Maar dinsdag smolt Lotte al voor haar baas, en gisteren kwam het voorlopige pronkstuk op hun prille geluk: Lotte zei ja op dè vraag: wil je met me trouwen?

Zowaar weer een spannende ontwikkeling in de telenovelle Lotte, die toch een wat trager tempo kent dan soap-collega's GTST en ONM. Want die hele relatie tussen Lotte en Vico zat er al vanaf de eerste week aan te komen. Inmiddels zit de soap op ruim 20 weken en zijn ze dus eindelijk in een vergevorderd stadium.

Helemaal in kannen en kruiken is het nog niet, want Vico was al verloofd. Verloofde nummer 1 (Marcella) weet nog niets van de tweede verloving, daar zal Lotte dus wel de komende weken mee gevuld zijn. Overigens is intussen wel bekend dat zowel Lars Oostveen (Vico) als Nyncke Beekhuizen (Lotte) in het vervolg van de telenovelle zullen spelen, hoera!

Zie ook:
- Vervolg Lotte krijgt een staartje
- Talpa schrijft nieuwe afleveringen Lotte

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Lotte verloofd!

  1. Simon

    Ik ben fan!!!

      /   Reply  / 
  2. Martijnjdd

    Leuke serie.
    Aan het begin vond ik het amateuristisch, maar het zit juist heel subliem in elkaar. De over-acting hier en daar, zwaar aangezette scènes en de muzikale ondersteuning zorgen ervoor dat dit totaal niet lijkt op ONM en GTST.

    Klote tijdstip (en het schijnt nog vroeger te komen in februari), maar verder een leuke serie. Onterecht dat er slecht 250.000 mensen naar kijken.

      /   Reply  / 
  3. michel

    leuke serie! hoord om half 8 en niet om half 7! weg met de gouden kooi! big brother moet ook niet meer in de talpa programmering volgend jaar!

      /   Reply  / 
  4. Claire

    Ik kijk Lotte altijd via Programma Gemist op de website van Talpa/ Tien.tv!
    Super goede kwaliteit, en ik kan het op elk moment kijken dat het me uit komt… ideaal. Ben ook fan, en ik kan het zeker niet elke dag kijken dus soms gewoon 3 afleveringen achter elkaar. Heb deze week nog niets gezien dus ben nu zoooo benieuwd!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>