Talpa schrijft nieuwe afleveringen Lotte

LotteVorige maand berichtten enkele media nog voorbarig dat er geen nieuwe afleveringen van de telenovelle Lotte zouden komen. Maar niets is minder waar. Talpa, of Tien tegen die tijd, gaat gewoon door met de serie rondom Lotte Pronk. Het verhaal van Lotte bestaat uit 200 afleveringen en komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Vorige week werd hiervan de laatste Nederlandse aflevering opgenomen. Entertainment Live meldt dat Talpa nu tekstschrijvers van eigen bodem meer afleveringen gaan schrijven.
En daar ben ik erg blij mee, Lotte is een heerlijk zoetsappig sprookje waar je geen genoeg van kunt krijgen. Bovendien is het een vaste trekker in de vooravond van Talpa. In die zin is het niet verwonderlijk dat er meer afleveringen zijn besteld. Al zou het programma wat mij betreft wel iets later geprogrammeerd mogen worden.

Zie ook:
- Dubbele kijkcijfers in nieuwe vooravond Talpa
- Eerste tongzoen van Lotte en Vico?
- Lotte niet lelijk; rest van de cast te mooi

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Talpa schrijft nieuwe afleveringen Lotte

  1. Rik

    Ze kunnen er beter een avondsoap van maken. Elke werkdag 22.30 uur, er zitten op die tijd alleen maar talkshows en nieuwsprogamma’s, wie iets anders wil krijgt Lotte. Lijkt mij een gat in de markt.

      /   Reply  / 
  2. Herman

    de herhaling van Lotte stond eerst op de late avond. nu is deze vervallen. hopelijk wordt Lotte herhaald als Talpa 24 uur per dag gaat

      /   Reply  / 
  3. Stefan

    Als talpa 24/7 gaat dan wordt Lotte elke werkdag om 16:00 uur herhaald.

      /   Reply  / 
  4. Arno

    Aaaah wat cool!
    Vind het programma echt top!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>