Pfff, alweer Patty Brard in De Nieuwe Uri Geller

Met De Nieuwe Uri Geller heeft SBS 6 een flinke slag geslagen op de zaterdagavond. Zo'n 1,5 miljoen mensen kijken naar de show en dat voelt de concurrentie. Na de eerste show schreef ik hier dat Patty Brard zo'n verrijking was, als aanwezige BN'er. Dat had SBS ook door, want Brard mocht de week erna en de week daarna komen opdraven in Keulen. Maar nu weten we het wel, hoor, SBS! Laat Patty Brard vanavond maar gewoon in Nederland. Maar nee hoor, ook vanavond is La Brard in Keulen.

Het fraaie aan Patty is, dat ze in alles overdreven reageert. Op blijdschap, op woede, op verwondering maar ook op angst. Het is van haar gezicht af te lezen en dat maakt haar op zich heel geschikt voor een show als De Nieuwe Uri Geller, waarin de kandidaten ogenschijnlijk gevaarlijke of onmogelijke acts opvoeren. Vorige week krijste ze het nog uit toen er vaneen meloen op haar hoofd een stukje werd afgehaald door een vlijmscherp zwaard.

Het begint alleen een trucje te worden, Patty Brard van stal halen. Het vermakelijke is nu wel over, evenals de verrassing. Ik betrapte mezelf er in elk geval vorige week op te gapen toen Patty opkwam.

In de show vanavond zijn ook Arend Langenberg en Lieke van Lexmond te gast. De act van Uri Geller is vanavond niet zo spraakmakend; hij gaat lepeltjes buigen, iets wat hij al decennia deed. En iets wat Giel Beelen vorige week ook wist te presteren. Been there, done that.

De Nieuwe Uri Geller, 20.00 uur, SBS 6

Zie ook:
- Column Bert Brussen: Tafels bewegen niet uit zichzelf
- Paul de Leeuw vindt De Nieuwe Uri Geller 'kut'
- Tooske laat verstek gaan bij eerste, spannende Uri Geller-show

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Pfff, alweer Patty Brard in De Nieuwe Uri Geller

  1. Martijnjdd

    Viel je vorige week de ‘truc’ van Giel niet op? Toen hij ging zitten wisselde hij snel van lepeltje in zijn colbertjasje en gaf een echt gebogen lepeltje aan Ellemieke. Zo doorzichtig is nog nooit een truc op tv geweest.

      /   Reply  / 
  2. Jos

    SBS6 heeft Patty Brard ontdekt als joker voor diverse programma’s, net zoals RTL4 dat met Gordon doet. Het is gemakzuchtig en waarschijnlijk goedkoop.

      /   Reply  / 
  3. hallo

    dit weblog wordt een beetje arrogant. Alsof SBS6 patty gevraagd heeft omdat dit logje erover schreef? “herman zegt het, zullen we patty weer vragen?”. Kapsones vieren hoogtij hier. Jammer. voor de rest een leuk weblog.

      /   Reply  / 
  4. frank

    de nieuwe urigeller show gaat het denk ik ook niet zo goed
    SHOW 1 had 1,600,000
    SHOW 2 had 1,600,000
    SHOW 3 had 1,200,000 ineens
    nou ik hoop voor SBS dat het toch wel wat meer wordt dan dit maarja ik kijk toch niet ik kijk lekker naar Idolsssss
    GR Frank

      /   Reply  / 
  5. Audrey

    Die truc die uri geller deed met die 10 foto’s van bekende nederlanders was zo fake, je moest rechts boven beginnen en een eigen gekozen getal naar links of naar rechts gaan, stel je had 7, dan ging je bijvoorbeeld 7 naar links. Daarna moest je hetzelfde getal nemen en de andere kant op bewegen. (dus naar rechts) Dan kom je natuurlijk weer op dezelfde plaats uit als je bent begonnen!!!, dat wist hij natuurlijk ook. Toen haalde hij een aantal foto’tjes weg van het scherm. Toen moest je óf 4 plaatsen naar rechts óf 4 plaatsen naar linkst bewegen, nou ik heb het voor de gein beide maar uit geprobeerd. Als je 4 naar rechts ging, kwam je op patty uit en als je 4 naar links ging kwam je ook op patty uit?? Kom op hé!!! DOM

      /   Reply  / 
  6. mart

    Doe mij ook maar idols, deze troep slaat nergens op! Niet alleen die truc van giel was doorzichtig een aaantal van uri ook

      /   Reply  / 
  7. Dario

    Dank je Audrey, ik dacht dat ik de enige was die dit achterlijke staaltje kleuterschool rekenen voor randdebielen doorhad.

      /   Reply  / 
  8. Peter

    Hartstikke goed dat Patty erbij is!
    Ik hou van haar!
    Patty is echt, iemand met veel emoties met een verleden.
    Iemand die verder kijkt dan haar neus lang is.

      /   Reply  / 
  9. rob

    dancing queen en urie geller doen het elke week slechter: dancing Queen op vrijdag:
    aflevering 1:1,2 miljoen
    aflevering 2: 760.00
    aflevering 3:660.000
    uriegeller op zaterdag. eerste 2 aflevering 1,5 miljoen kijkers,vorige week 1,2 miljoen.
    gisteravond 981.000.

      /   Reply  / 
  10. andre

    Ik vindt het jammer dat die verschrikkelijke goedkoop enge patty brard niet gewond is geraakt ,
    Ik kan ze wel omzeiken dat domme overdreven monster .

      /   Reply  / 
  11. harry

    verschrikkelijk,die vette vieze lach,wat ‘n eng wijf,en dan nog zo’n klootzak[peter] die zegt dat die van haar houd,hoe oud is die lul,,80 of zo,van zo’n engerd houden ?????m’n avond is verziekt als ze in beeld komt.

      /   Reply  / 
  12. Wij

    Nee he, niet weer!!!! Gaat ze nou alweer meedoen met Uri Geller?at stomme overdreven gedoe!!
    Maarjaa Go Vincent GO Go Go en ga zo door!! Je wint heus wel met onze stem.. Vreet die bloedzuigers!! ren volgende keer nog heftiger..
    DUS!!! Vreet Uri Geller met huid en haar op!

      /   Reply  / 
  13. anneke

    De kijkcijfers voor het programma van URI GELLER vallen tegen. Dat is ook niet zo gek. Hadden ze maar een andere gastvrouw moeten pakken als die Patty Brard. Naar die aanstelster wil toch niemand kijken. Opgeblazen borsten, die nog eens extra geaccentueerd worden door haar kleding, die totaal niet bij haar leeftijd past. En daarbij trekt ze altijd weer de volledige aandacht naar zich toe.

    Dus wees verstandig en neem een andere gastvrouw, dan weet ik zeker dat de kijkcijfers omhoog gaan. Tot die tijd zie ik dan toch liever Tineke Schouten.

      /   Reply  / 
  14. Rik

    Patty brard. Het meest verschrikkelijke domme mens dat ooit op tv vertoond is. die moete ze linia-directa van de buis af halen en achter slot en grendel zetten. Hoe ernstig ze op alles overdrijft is niet meer normaal. ECHT een VERSCHRIKKELIJK MENS is zij.

      /   Reply  / 
  15. gabbertwan

    patty en uri. zijn gewoon. klaar. uri gaat thuis lepeltje lepeltje buig. doen… viagralepeltjes. sukkel

      /   Reply  / 
  16. Naomy

    Jeetje hou is op te zeiken over patty brard !
    Janloers ofzo dat ze zulke mooie tieten hebt
    Het is ene mooie vrouw om te zien
    Ik vind het wel leuk om te zien dat patty brard er elke x is ze is een leuke vrouw echt leuk om te zien en zie is om om te lachen

    Mensen zeik niet zo .
    Als ze niks aan is voor jullie zet dan geen domme opmerkingen neer .. Zeikers

      /   Reply  / 
  17. Bea

    Erger me dood aan Patty Brard.Hoe is het mogelijk dat die vrouw in die show kan zitten,aanstellerig en irritant….Zo onecht. Voor mij een reden om niet te kijken!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>