Waskracht: BNN of GTST?

ONMONM is een beetje jarig. Vanavond wordt de 2500ste aflevering uitgezonden. BNN heeft kosten nog moeiten gespaard om er een feest van te maken. Gedurende de hele zomer is er een strijd gevoerd tussen de rivaliserende soaps ONM en Goede Tijden Slechte Tijden. Welke soap mag zich nu de beste soap van Nederland noemen? De acteurs beconcurreerden elkaar op sportieve wijze. Eén opdracht was bijvoorbeeld om op ludieke wijze zo uitgebreid mogelijk in de pers te komen. Er werd een fake romance verzonnen terwijl twee anderen figureerden in een clip van Lange Frans & Baas B. De uitslag van de strijd is nog niet bekend. Maar het zou wel eens heel spannend kunnen worden.

2500ste ONM, 19.00 uur, BNN
ONM vs GTST, 21.30 uur, BNN

Zie ook:
- BNN-soapstrijd krijgt vorm
- Welk zeepje is beter: ONM of GTST?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Waskracht: BNN of GTST?

  1. Judy

    sja, GTST heeft gewonnen, jammer.
    Van mij mocht ONM wel een keertje winnen. die soap wordt ook steeds beter, ik vind dat ze allebei nu steeds beter worden en dan met name ONM.
    mijn mijn favoriete soap blijft toch As the word turns!!

      /   Reply  / 
  2. Naomi

    Tuurlijk heeft Gtst gewOnne :D :D ♥

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>