GTST-karakter Benjamin naar ONM

Winston PostVeel soap-acteurs doen er alles aan om het imago van soapie te bestrijden. Maar juist dit imago lijkt aan acteur Winston Post vast te zitten. Ooit begonnen in de dramaserie annex soapserie Westenwind, vervolgens te zien in Goede Tijden Slechte Tijden als Benjamin en binnenkort speelt hij de rol van een homoseksuele man in ONM. Shownieuws maakte gisteren melding van de opmerkelijke overstap.
Opmerkelijk omdat Winston het leven van soapacteur zo ongeveer had afgezworen. Zijn personage in GTST kwam om het leven om daarna als geest nog enige tijd rond te spoken in Meerdijk. Maar daarna was het echt definitief over met Benjamin. Een nogal drastisch einde dus.

Sindsdien beoefende hij verschillende beroepen in de media. Hij presenteerde een programma over Den Haag, deed mee aan een race ergens in de woestijn, nam een paar liedjes op met collega-soapie Bas Muijs en schitterde in Dancing with the Stars, waar hij bij de laatste drie overbleef. Onlangs richtte hij zijn eigen productiebedrijf op. Ook zou hij een gastrol gaan spelen in de telenovelle (een soort soap) Lotte.

En nu dus naar ONM. Hopelijk vindt Post daar waar hij naar op zoek is.

Zie ook:
- Ex-GTST-acteur doet auditie voor pornofilm
- Winston en Euvgenia favoriet voor zege Dancing with the Stars

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “GTST-karakter Benjamin naar ONM

  1. Judy

    ja ja, nou ik ben benieuwd hoe dat gaat lopen in onm, haha, een homo, wie had dat gedacht…

      /   Reply  / 
  2. Rik

    het gaat slechts om een gastrol, beter je huiswerk doen.

      /   Reply  / 
  3. Dj-Branco

    nou van mij mag Winston (bekend als Benjamin Borgens) gewoon terug komen in GTST als geest. die man hoord gewoon in gtst. als ik hem zo zie in onm herken je gewoon niet DE benjamin uit GTST en dat maakt hem gewoon zo anders. Benjamin in GTST gewoon zonde dat hij eruit is. dat is mijn mening

    mvg

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>