GTST: Ludo leeft en Janine weet het

JanineTijd voor een update over Goede Tijden, Slechte Tijden. Al sinds de start van het nieuwe seizoen is Meerdijk in de ban van de moord op Ludo Sanders. Hoewel, eigenlijk is Ludo helemaal niet vermoord. Vorige maand somde ik hier al een aantal aanwijzingen op die aantonen dat Ludo leeft. Ik beweerde hier dat Ludo zijn eigen dood in scene heeft gezet, nadat hij in de gaten kreeg dat er een moordplan bestond. En gisteren gaven de soapschrijvers dan eindelijk wel een heel vette hint. Janine heeft Ludo gesproken na zijn zogenaamde dood.
Wat zegt u? Gisteren helemaal niet opgemerkt dat Janine dit onthulde? Ga dan even met me mee terug naar die scene voor de reclame-onderbreking. Charlie heeft bezoek van die (overigens heel vervelende) rechercheur terwijl Morris bij haar is. Dan komt Janine binnen, die vraagt ‘of er nieuws is’. De rechercheur vertelt over Nicks vluchtpoging naar Frankrijk, en Janine wuift dit meteen weg.

Als de rechercheur weg is, vraagt Charlie: "Dus jij denkt ook niet dat Nick het niet heeft gedaan." Waarop Janine zegt: "Nee! Ludo heeft me zelf verteld dat Nick bij hem was toen de kogels werden verwisseld." Oeps!

Want hoe kan Ludo dat verteld hebben? Ik ben er van overtuigd dat Janine pas op de hoogte is gesteld van de nepmoord na zijn nep-overlijden. Ludo kan dat dus niet van te voren hebben verteld. Bovendien wist Janine pas na het overhalen van de trekker, dat er echte kogels in haar pistool zaten, en dat iemand deze dus verwisseld heeft. Maar Ludo was meteen halfdood, die heeft geen volzinnen meer uitgesproken. Als hij haar verteld heeft over Nicks alibi, dan is dat gebeurd na zijn dood. Of Janine heeft met een medium à la Char gesproken, maar dat hadden we dan wel gezien.

Volgens mensen die hier anoniem reageerden, zou Ludo op 2 oktober (aanstaande maandag) weer in beeld verschijnen. Ik ben benieuwd. Het rookgordijn zal vast snel optrekken.

Bekijk de laatste uitzending terug in vijf delen. Let op! Nick is inderdaad bij Ludo, maar zit kort daarna alweer in de bar van de Rozenboom. Op dat moment ligt het pistool nog onbewaakt.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Zie ook:
- Ludo leeft toch – de aanwijzingen
- Bekijk nog een keer de moord op Ludo Sanders!

108 Reacties // Reageer

108 thoughts on “GTST: Ludo leeft en Janine weet het

  1. ikke

    Dat Janine dit wist zag je eerder in 1 van de afleveringen, waarin Ludo Janine verteld dat Nick net bij hem is geweest. Dat was het moment dat de kogels verwisseld werden. Dit is dus niet de reden dat je kan zeggen dat Ludo terug komt. Ludo heeft zijn moord in scene gezet met de dokter van Nina, die een neef is van Ludo.

      /   Reply  / 
  2. Simon

    Leuke discussies hier :P

      /   Reply  / 
  3. Bla

    Het klopt wel (denk en hoo pik). Toen de arts (heel opvallend een naaste vriend van Ludo) tegen Janine zei dat Ludo dood was nam hij Nina en haar mee.
    De volgende beelden kwamen ze (niet zo heel verdrietig) de kamer van Ludo uitlopen….

      /   Reply  / 
  4. Eveline

    Ik vind het allemaal nogal onzin, maar misschien hebben jullie gelijk en komt hij inderdaad terug.

      /   Reply  / 
  5. Dignaaa

    Er klopt niks van! Ludo heeft tegen Janine gezegd dat Nick bij hem is geweest, maar niet dat dat tijdens het verwisselen van de kogels is geweest, want dat wist hij helemaal niet!

      /   Reply  / 
  6. Jeroen

    Pff.. de rechercheur had toen met barbera uitgezocht hoelaat de kogels ongeveer waren verwisseld, en janine herrinert zich dat ludo (net voor de moord) tegen dr had gezegd dat op dát tijdstip nick erbij was.. dus dit alles is onzin.

      /   Reply  / 
  7. Herman

    Janine herinnerde zich idd later dat ze naar Ludo ging en Nick net uit die kamer kwam. Daar maakte ze uit op dat Nick bij Ludo was toen de kogels werden verwisseld. Maar Ludo heeft dat nooit zo tegen Janine gezegd. Althans niet voor de nepmoord.

      /   Reply  / 
  8. Vincent

    Ik ben het met JEroen eens, maar Herman, inderdaad heeft Ludo het nooit zo GEZEGD (geloof ik…). Ik vind het allemaal maar een beetje vaag… Hopelijk leeft hij gewoon, hoewel ik het dan wel een beetje onrealistisch vind worden met eerst Frits/Hans en dan nu weer Ludo… Maargoed het is en blijft een soap natuurlijk.

      /   Reply  / 
  9. girlie

    ludo komt niet meer terug, maar janine had nog voor moord nick bij ludo weg zien gaan, en wist dat nick er geweest was

      /   Reply  / 
  10. Rick

    Waar is Nick eigenlijk? Misschien houdt Ludo hem wel gegijzeld!

      /   Reply  / 
  11. maaike

    jah maar die vito andretie dan kan der ook nog iets mee te mk hebben want hij heeft ook met iets ergers gedeigd dus spannend wie weet maar morris en nick die saten ookd e bar te drinken dus… maar wie is die man/vrouw die nick heeft ontvoert

      /   Reply  / 
  12. Pludefax

    LUDO LEEFT!

      /   Reply  / 
  13. Maria Duval

    Uw grootste wens: “LUDO LEEFT!” gaat binnenkort in vervulling.

      /   Reply  / 
  14. Herman

    ja, op 2 oktober is hij weer te zien.

      /   Reply  / 
  15. Rick

    Wie zegt dat?

      /   Reply  / 
  16. Herman

    Santegoed op 538

      /   Reply  / 
  17. Herman

    idd, santegoeds zojuist. en op deze blog werd het ook al een paar keer geschreven door bezoekers. tel daarbij op dat acteur Erik de Vogel nog elke dag naar Aalsmeer gaat, en dan ga ik er maar van uit dat al deze geruchten kloppen

      /   Reply  / 
  18. roelof

    ik denk ook nog dat ludo leeft en weer terug kom
    maar herman,erik de vogel kan best nog wel elke dag naar aalsmeer gaan om zijn vrouw caroliene de bruijn erheen te brengen.
    we zullen het maandag wel zien

      /   Reply  / 
  19. Judy

    “om zijn vrouw caroline de bruijn erheen te brengen”
    geloof je het zelf????
    denk je dat ze dat zelf niet kan???

      /   Reply  / 
  20. Herman

    @ Roelof. ik begreep ook dat ze samen weer terugrijden. iedereen die wel eens in Aalsmeer is geweest, weet dat je daar niet 8 uur lekker je vrije tijd kan besteden. dat elke werkdag.

      /   Reply  / 
  21. Jeroen

    Ik denk dat Martine achter de ontvoering van Nick zit, en dat martine ook iets te maken heeft met de ‘dood’ van Ludo.

      /   Reply  / 
  22. Lisanne Wichgers

    Hoe kan ludo in gódsnaam leven ;S In een ziekenhuis gaan ze echt niet iemand voorliegen hoor.. en wat dacht je dan van de crematie? Janine zou dit zeker allemaal verzonne hebben… tuurlijk. Ludo is gewoon dood, en martine heeft hem vermoord. Klaar.

    En over dat erik elke dag zijn vrouw weg brengt klopt ook niet, want hij werkt namelijk achter de schermen bij GTST.

      /   Reply  / 
  23. spookje

    ludo leeft wel dat kan gewoon nu niet meer anders… evert santegoeds zegt het toch ook, dat zegt hij niet zomaar en er zijn genoeg aanwijzingen dat hij nog leeft.. dus geloof dat nou maar.

      /   Reply  / 
  24. Mark

    @ Lisanne Wichgers:
    In dat ziekenhuis blijkt opeens een familielid te werken die tevens de arts van Ludo is/was. Heel toevallig, zeker nu het geen nieuw personage blijkt te zijn. We hebben de goede man niet meer gezien. En die crematie. De kist was gesloten, dus niemand kan met zekerheid zeggen dat het Ludo was en geen pop bijvoorbeeld.

      /   Reply  / 
  25. hallo

    ja ineens is die arts helemaal verdwenen, is wel beetje verdacht, zie je er zijn gewoon genoeg aanwijzingen dat hij nog leeft.

      /   Reply  / 
  26. Herman

    we spreken Lisanne maandag nog wel een keertje ;)

      /   Reply  / 
  27. Kees

    Eén ding is zeker, Ludo Sanders is momenteel hét onderwerp van vele speculaties. Mijn complimenten aan de makers van GTST dat ze nog na zoveel jaren nog steeds de gemoederen los weten te maken. Enne…. ik hoop ook echt dat Ludo weer verschijnt. Maar zelfs op de officiële website van GTST wordt Ludo gezien als een ex-personage en besluiten ze met een groot compliment aan acteur Erik Vogel.

      /   Reply  / 
  28. Joop

    Ludo is niet dood, is nooit dood geweest. Hij zit met Nick in Frankrijk, want Nick is ook niet ontvoerd. Nick heeft ervoor gezorgd dat die verpleegster Lieve op Charlie gaat letten, daarom deed ze zo’n moeite om aan de slag te gaan.

      /   Reply  / 
  29. Jeroen

    Waarom zou Nick dat willen? Ludo had em net ontslagen van Sander Inc.. en waarom stond er iemand met een lange vrouwenjas (Martine?) voor zijn auto?

      /   Reply  / 
  30. hihi

    Ludo kan idd helemaal niet gezegt hebben dat nick bij hem was bij het verwisselien van de kogels, ten eerste omdat ludo toen al dood was en ten tweede omdat ludo helemaal niet wist dat er echtwe kogels in het pistool zaten, of hij moet het zelf verwisseld hebben, dat kan ook ;)

      /   Reply  / 
  31. isa

    nee als je goed had geluisterd wist je dat Rosa gevraagd werd om verpleegster te zijn van charlie NIET lieve..
    en of ludo leeft..eerst zien dan geloven

      /   Reply  / 
  32. Elize34

    Hallo!!! Ludo komt niet terug…(hoe jammer ik dat ook vind) Want Ludo heeft Janine gebeld (toen hij nog leefde) toen Nick net weg was. En DAAROM weet Janine dat Nick het niet heeft kunnen doen. Want Nick was bij Ludo op het tijdstip dat de kogels verwisseld waren.

      /   Reply  / 
  33. ikkuh

    precies, volgens mij heb jullie niet egt opgeled de laatste afleveringen den kwel dt ludo nnog leeft maar niemand brhalve zn broer weet dit

      /   Reply  / 
  34. pietje

    Ik weet 100% zeker dat Martine Ludo heeft vermoord. Dat stond op zijonline.nl. En ze heeft Ludo ook vermoord want anders zou Nick toch wel anders hebben gereageert toen hij Ludo zou hebben zien staan!

    MAAR HIER IS HET GTST OM TE DOEN: DEZE DISCUSIE IS ECHT ZOOOOÓ WAT ZE WILLEN!!!!!

      /   Reply  / 
  35. Herman

    Als er één website niet te vertrouwen is, is het wel Zijonline.

      /   Reply  / 
  36. aloha

    het is waarschijnlijk wel waar hoor dat ludo terug komt, waarschijnlijk gaat dat maandag gebeuren in ieder geval komt martine wel maandag.

      /   Reply  / 
  37. priscilla

    ooo wat hebben we ludo toch gezien vandaag!
    maarja ik weet het niet hoor of die terug komt. sommige dingen klopen wel, maar moet het nog maar zien

      /   Reply  / 
  38. WB

    Gisteren met spanning naar GTST gekeken, want volgens een anonieme bron zou Ludo weer in beeld verschijnen……maar helaas. Geen Ludo gezien gisteren. En waar o waar is Nick gebleven? Heeft Christophe bezigheden elders waarvoor hij even uit GTST is?

      /   Reply  / 
  39. ruudjuh

    Ik kan me niet voorstellen dat martine het gedaan heeft . ze kan het wel door iemand hebben laten doen. Ze is tenslotte op de vlucht geslagen toen ze naar het huis van bewaring ging toen ze werdt overgeplaatst dus eigenlijk is ze ontsnapt. dan mag ze wel door ludo financieel zijn uitgekleed en ondaan van haar aandelen merenpark en hafworks maar ze wordt dan weer wegens poging tot moord en dat ze ontsnapt is toch weer veroordeelt wegens moord . tenzij ze kan aantonen dat Ludo haar heeft ontvoert.we zullen het wel niet zien , maar hoe kwam Martine van zee af wie heeft haar geholpen. misschien wel Bing ofzo ik ben benieuwed het duurt me nu allemaal echt te lang we zullen de komende weken allemaal komen te weten

      /   Reply  / 
  40. wourtwe

    martine heeft ludo vermoord

      /   Reply  / 
  41. ho

    ludo komt nie meer terug
    dat heeft hij zelf gezegd:S

      /   Reply  / 
  42. natoucha

    ludo komt terug dat hoorde ik ook weer van horen zeggen de kist was dicht omdat hij nog leeft en dat hij ze heeft betaald om de kist dicht te laten of zo iets en hij heeft nick ontvoerd want als je goed keek zag je dat de persoon die naar de auto van nick liep een lang smal persoon was en de einige die dat zijn zijn dus ludo of jack en nick keek ook nog verbaasd hij zei wat doe jij hier dus ik denk DAT LUDO TOCH NOG LEEFT het duurt nu wel erg lang ja word tijd dat alles onthult word en ik denk ook dat hij of dat hij het heeft laten doen om die kogels in de tuin van babara te leggen zodat morris de schuld krijg en dat nina bij hem weg gaat hahahah

      /   Reply  / 
  43. fan

    maar hij heeft zelf gezegd dat hij eruit is hoe kan je dat dan verklaren:S dat zegt hij tocht niet zomaar, maar ik geloof het niet hoor,maar dat is wel een beetje vaag.

      /   Reply  / 
  44. Herman

    ik heb het hem niet horen zeggen, fan. ik denk nog steeds dat Ludo leeft

      /   Reply  / 
  45. fan

    ja ik denk het ook
    het is nog helemaal nog niet op tv geweest ofzo dat hij eruit zou gaan,waar zouden het dat gehoord hebben dan:S is helemaal niet in de media geweest. er is nu ook weer een update: dat ludo niet als vaste rol komt maar dat hij miscchien wel nog opnames na z’n dood heeft gemaakt. maar dat geloof ik ook niet echt.

      /   Reply  / 
  46. Norah

    Ludo is dood!! haha ‘t stond zelfs in de krant en er was een interview op tv met hem dat hij eruit ging. Dus lijkt me vreemd als die ineens terugkomt.

      /   Reply  / 
  47. Corine

    Ik wil zo graag dat Ludo terugkomt, hij is zo’n prachtige verschijning elke dag weer :)
    Het zou zonde zijn als hij niet meer terugkwam. Ludo als je dit leest: COME BACK!! En daarbij ik heb hem een keer echt ontmoet;) als jullie zijn nummer willen moet je het maar zeggen..girls;) Niet dat die opneemt, ja heel soms maar ik durf nooit wat te zeggen. Haha Kusjeess

      /   Reply  / 
  48. Daisy

    Precies meid.
    Zou ik zijn nummer mogen misschien?

      /   Reply  / 
  49. Pauline

    Ja tuurlijk corine :P Get a life

      /   Reply  / 
  50. Norah

    Nee nee die geef ik neit zo maar weg :P ! Die hou ik lekker voor mezelf :D

      /   Reply  / 
  51. Norah

    Norah zit mij (corine) te fucken…dus let maar niet op haar ;)

      /   Reply  / 
  52. Corine

    I (L) GTST

      /   Reply  / 
  53. Corine

    Jij hebt zijn nummer niet, jij met je verzinsels! Ik heb zijn nummer en ik geef hem alleen weg aan mensen die er normaal mee omgaan. Kissess

      /   Reply  / 
  54. Norah

    Ik ben een keertje op de set van gtst geweest..echt super tof joh! Toen heb ik ludo ook gezien…toffe gast..hoop echt dattie terug komt..want zonder hem is gtst, gtst niet meer!

      /   Reply  / 
  55. fan

    ik heb dat hele interview op tv helemaal niet gezien. wanneer was dat dan? en wanneer stond het in de krant en in welke?

      /   Reply  / 
  56. bart

    beste maker(s) van deze site er staat een fout in want janine zij dat ze ludo aande telefoon had niet voor de moord dus wat hier staat is niet waar,met vriendeleke groet een gtstfan

      /   Reply  / 
  57. Daphne

    Die interviews die Erik Vogel geeft hoeven toch niet echt te zijn? Misschien zegt hij in opdracht van GTST dat hij achter de schermen is gaan werken (wat hij waarschijnlijk tijdelijk ook wel zal doen aangezien hij daar elke dag te vinden is). Dis is wat GTST wil! Maar ik wil nu wel wat meer weten hoor, zo is het ook niet leuk meer.. Misschien een telefoontje van Nick naar Charlie ofzo, waarin hij iets loslaat.. Kent niemand iemand die bij GTST werkt?

      /   Reply  / 
  58. Norah

    Jaa..mijn achteroom werkt bij gtst… Maar ja..die laten natuurlijk niks los…Ook niet na lang aandringen….opzich ook wel weer begrijpelijk…

      /   Reply  / 
  59. .....

    dan moet je nog verder aandringen hahaha:P
    ik wil weten wat nou de oplossing is van dit hele verhaal en of ludo nog terugkomt.

      /   Reply  / 
  60. Kylie

    Wat hier allemaal staat klopt natuurlijk niet. Ik heb een heel artikel gelezen in het tijdschrift ‘showbizz’van deze week dat Dorothea Ludo vermoord heeft.Ze was dit niet van plan te doen maar nadat Bing helemaal hysterisch geworden was over Ludo, heeft dorothea weer zo’n soort aanval gekregen (net als toen ze die harten op de muur aan het schilderen was). En ze heeft toen de kogels verwisseld. Toen ze net in de Rozenboom was en dus in een soort trance was liep ze Bing tegen het lijf en zei ze tegen hem ‘ ik verwissel de kogels, laat me nu zien waar ze zijn ‘. Daarna is ze terug naar huis gegaan, maar ze weet hier zelf niks meer van. Nu begint ze ineens weer allemaal visioenen te krijgen. Bing heeft voor haar de kogels verstopt, maar hij heeft ze ook besteld omdat hij het zelf WEL van plan was te doen, totdat Dorothea dus tevoorschijn kwam. Zij wist dat Bing deze kogels besteld had door weer een of ander raar visioen waardoor ze dus begon te flippen en ze zelf verwisseld heeft. Bing is de enige die dit weet, Dorothea weet er zelf dus niets meer van.
    Nick is ontvoerd door Stefano, die er vrij wel zeker van is dat Nick de moord op Ludo heeft gepleegd.

      /   Reply  / 
  61. Kylie

    Ludo komt dus niet terug, hij is gewoon dood.

      /   Reply  / 
  62. Kylie

    En trouwens waarom zou Ludo zijn eigen moord in scene gezet hebben? waar kwam dat bloed vandaan, hij is per direct naar het ziekhuis gebracht, niet alleen zijn broer heeft hem geopereerd maar meerdere artsen, ff logisch nadenken he, die apparaten waaraan die lag in het ziekenhuis gaven toch aan hoe het met hem ging, ook allemaal nep zeker? En dat artikel leek me best wel kloppen. Waarom zouden ze dat verzinnen?

      /   Reply  / 
  63. .....

    is daar ook een internetsite van van dat tijdschrift”SHOWBIZZ”?

      /   Reply  / 
  64. Kylie

    dat tijdschijft heet ook wel” story ” je moet maar ff kijke of er een site van is weet ik ook niet?

      /   Reply  / 
  65. .....

    het was het tijdschrift van deze week? dan kijk ik wel in de winkel, daar is het zeker, maar ik las overal dat ludo wel terug kwam:S maare het zijn wel roddelbladen he, dus is niet zeker

      /   Reply  / 
  66. Kylie

    ja ik weet het ook niet precies want ik las het bij me tante alleen die leest altijd zulke bladen dus moet je idd maar ff in de winkel kijken. volges mij was het iets met showbizz/story weet het bijna 100 % zeker! ik ben ook benieuwd wat t nou eindelijk is want ik hoor overal want anders!

      /   Reply  / 
  67. natoucha

    dat stomme wijf lieve ofzo iets die weet er zeker meer van let maar op ze reageer en kijk steeds zo raar

      /   Reply  / 
  68. Herman

    is Lieve niet het zusje van Nick? ze zal wel onvruchtbaar zijn en ziek van verlangen naar een kind. Daarom kidnapte ze Nick zodat ze de baby van Charlie kan stelen. en om Nick niet te lastig te laten worden, deze rare brief gestuurd.

      /   Reply  / 
  69. natoucha

    nee dat is ze niet denk ik nick heeft express bonbon op die brief geschreven zodat charlie zou weten dat hij het gedwongen geschreven heeft omdat hij bos werd toen zei dat tegen hem zei

      /   Reply  / 
  70. Norah

    Het is ook wel erg toevallig dat Lieve Belgisch is… Maar goed ze heeft er mee te maken, maar wat zullen we nog wel zien. Het is haar in ieder geval om het kind te doen! En met die brief..we zullen t zien….Ik word beetje moe van Janine!

      /   Reply  / 
  71. ikke

    Lieve is de ex van Nick. Ze is gefrusteerd dat ze geen kinderen met Nick kon krijgen en Charlie wel zwanger van hem is. Ze heeft Nick verstopt en als het kindje geboren is neemt Lieve het mee naar Nick…hahaha

      /   Reply  / 
  72. gtst fan

    nick is ontvoerd door lieve lieve is een handlanger van martine

      /   Reply  / 
  73. anoniem

    op http://goedetijden.web-log.nl kan je een programma gekijken met erik en caroline erin en aan het begin van het programma moet je goed opletten wat die presentatrice zegt over ludo en janine in gtst. ze zegt dat erik en caroline al jaren in bekend zijn van gtst en nie met zoveel woorden maar; ze zei nie van ludo is er uit ofzo.. ik denk dat ludo nog wel leeft.

      /   Reply  / 
  74. GTST Weterrrr

    Ludo heeft zelf in een interview gezegt dat hij dood is.En Lieve werkt voor iemand maar wie ?kijk maar naar aflevering van afgelopen vrijdag daar praat ze tegen iemand.

      /   Reply  / 
  75. Rob

    Die iemand waar we Lieve al 2 keer tegen hebben zien praten kan ook vastgebonden, en ge kneveld zijn. Of het is weer een pop;)

      /   Reply  / 
  76. Renate

    Misschien praat Lieve wel tegen twee personen? Of drie? Je weet natuurlijk nooit.. misschien zit de hele familie Sanders in de kelder opgesloten…

      /   Reply  / 
  77. anoniem

    ik denk dat lieve tegen nick aan het praten is.

      /   Reply  / 
  78. Jolien

    ludo komt niet terug, want hij heeft andere plannen in de televisiewereld…

      /   Reply  / 
  79. lisa

    jullie hebben het bijna allemaal fout ludo komt nooit meer terug hij is gewoon dood er is ook op tv gekomen dat hij wilde stoppen en het is waar er is in een artikel gekomen dat dorothea ludo heeft vermoord en dat geloof ik daarom doet bing natuurlijk zo raar hij heeft die kogels verstopt op ze moeder te beschermen en ik weet ok bijna zeker dat lieve nick heeft ontvoerd om charly’s baby te krijgen wat zij kan zelf geen kinderen krijgen
    ik vind het wel heel erg jammer dat ludo er niet meer is
    en lieve is gewoon een heks
    (in die serie dan he)

      /   Reply  / 
  80. hoi

    ik wilde even zeggen dat ik het verhaal van lisa als waar aanneem. Maar ik hoop dat het wel snel gebeurd want het duurd met nu echt te lang.

      /   Reply  / 
  81. marijke

    ze mogen welles een ontknoping maken zeg, t begint nu wel langdraaiig te worden! hahah

      /   Reply  / 
  82. anoniem

    je ziet janine niet meer veel in gtst, ik denk dat erik en caroline nu dat reisprogramma aan het opnemen zijn en dat erik daarna weer terugkomt in gtst.

      /   Reply  / 
  83. Rachel

    Vanavond komt ludo terug (vrijdagavond).. Het staat in de telegraaf. Hij mocht al die tijd niks zeggen tegen iemand!!

      /   Reply  / 
  84. amanda

    ja meisje idd je ehbt gelijk martine heeft hem vermoord en ludo kan idd neit leven er staat wel op de site dat hij vanavond trug komt maar ik geloof het ook neit wan hoe kan iemand die dood is weer gana leven ja tuurlijk mochten ze willen dat geloof je toch niet klaar! groetjes van amanda

      /   Reply  / 
  85. mandy

    ja mensen VANAVOND bij de cliffhanger zal LUDO in beeld komen en komen we erachter hoe hij nu precies terugkomt,maar hij komt terug voor ALTIJD dus t zal in levende lijven zijn en het zal wel iets zijn wat we allemaal niet verwachten…..

      /   Reply  / 
  86. Ik

    ik heb vorige week opnames gzien van GTST in aalsmeer. Charlie, nick, jack en Lieve stonden op het dak. Lieve wilde het kind (Valentijn) van het dak af afgooien. Maar doet dat uiteindelijk niet.

      /   Reply  / 
  87. Kees

    Daar kan “Ik” best wel eens gelijk in hebben. De verdwijning van Nick staat helemaal los van Ludo.

      /   Reply  / 
  88. gtstfan

    lekker voor al die mensen die gezegd hebben dat ludo dood was, ik heb altijd al gedacht dat hij nog zal leven.
    hij moet nog even herstellen maar dan komt hij weer helemaal terug en janine die weet ervan.

      /   Reply  / 
  89. Ikk

    Ik denk dat Lieve en Nick iets met elkaar te maken hebben.. Lieve heeft Nick denk ik ontvoerd ofzo, en zij wil dat kind voor hun zelf. Daarom doet ze zo raar tegenover Charlie met Valentijn.

      /   Reply  / 
  90. Lisanne

    volgens mij komt Janine er dinsdag achter dat Ludo nog leeft..

      /   Reply  / 
  91. anoniem

    ik denk dat janine het wel al weet want ze belde ook steeds met iemand toch en dat was denk ik ludo en nina gaat janine achtervolgen en ziet dan wat ze achterhoudt,maar ik wil echt dat het volgende week is want dan gaat ludo hoop ik ook een beetje praten met janine ofzo, dat hij er weer in voorkomt in ieder geval.

      /   Reply  / 
  92. mitch

    hmm hieer heb ik ff een hele anderen theeorie.
    ik weet het niet zeker of het kan,
    maar janine was toch ook lang geleden samen met ray gegrijzeld door een monnik??

    wat als die monnik op een rare manier uit die instichting is ontsnapt, en wraak wilt op nick (omdat hij ludo’s zoon is)

    *want jah ze wou janine ook levend verbranden..

    en dat KAN die zwarte cape verklaren. want die gekke monnik had dat ook dus. njah was alleen een ideejte 0_o ben benieuwed tot maandag =)

      /   Reply  / 
  93. Sanne

    Het isssssss MORRIS!!

      /   Reply  / 
  94. anoniem

    janine heeft het dus inderdaad geweten maar nina ook en dat vind ik wel vaag, maar het is gewoon zo cool dat ludo er weer is, het is weer echt ouderwets gtst, vind het nu weer leuk om naar te kijken en vandaag is ludo de hele tijd erin voor gekomen:D

      /   Reply  / 
  95. Sara

    Het is morris ja…
    had het niet verwacht :O

    andere mensen hier wel.?

    maar de makers van gtst hebben het wel goed zitten uitdenken zeg..

      /   Reply  / 
  96. Kees

    Reactie 80: “jullie hebben het bijna allemaal fout ludo komt nooit meer terug hij is gewoon dood”. Nog wat te zeggen, Lisa? ;-)

      /   Reply  / 
  97. Herman

    Morris heeft het niet gedaan. Die draait door en krijgt waanideeën. althans, dat verwacht ik.

      /   Reply  / 
  98. Kees

    Dat ligt inderdaad veel te veel voor de hand, Herman. Ik gok (ik weet het dus niet zeker voor alle duidelijkheid!) dat het misschien Dorothea is. Waarom? Omdat ze regelmatig visioenen krijgt over Bing en omdat het verhaal de ronde doet dat de actrice die de rol van Dorothea speelt een jaartje er tussenuit knijpt. Dus een gevangenisstraf is een goede reden om haar tijdelijk uit de serie te schrijven. Maar nogmaals, het is een gok! Tenslotte weet je het maar nooit met die schrijvers van GTST. ;-)

      /   Reply  / 
  99. kevin

    het is bekend wie de kogels heeft verwisseld.
    het is namelijk morris.

      /   Reply  / 
  100. Sander Compiet

    Ik geloof er niks van dat Morris het gedaan zou hebben.
    Ik weet bijna zeker dat het in ieder geval niemand is die op het schip vast wordt gehouden.
    Het is volgens mij een oude bekende die nu wraak wilt en terugkeert in Meerdijk.
    Denk aan Huib van Groeningen, Martine Hafkamp, Marcus Sanders en Roxy Belifante.
    Dit zijn maar een paar simpele gokken, maar de dader kan er natuurlijk wel tussenzitten…

      /   Reply  / 
  101. Renate

    Ik vind het maar een saaie bedoeling tegenwoordig in GTST. Hoe lang kun een verhaallijn uitmelken? Die Lieve deugt niet, dat is duidelijk. Ludo is neergeschote, ook al lang duidelijk. Gaap… Kunnen die tekstschrijvers niks nieuws bedenken??

      /   Reply  / 
  102. anoniem

    ludo is helemaal niet neergeschoten, hij leeft gewoon hoor, je hebt het zeker niet gekeken ofzo, maar ludo is nu definitief terug.

      /   Reply  / 
  103. Kees

    Mijn theorie in reactie 99 kan alvast weer overboord gegooid worden. Niks Dorothea. Volgens de Veronica gids van volgende week wordt maandag bekend wie de kogels verwisseld heeft en op woensdag krijgt Dorothea het vermoeden dat Janine meer weet waar Bing en Sjors zijn.

      /   Reply  / 
  104. Rachel

    Nina heeft het denk ik gedaan.. want vandaag word duidelijk wie het heeft gedaan en morris komt op vrije voeten.. er staat namelijk dat Dian Morris niet gelooft als hij vertelt over de vakantie. Dus als Morris het echt heeft gedaan zou Ludo hem wel terugpakken. En Nina staat erbij als Morris zegt dat hij het heeft gedaan. Nina wenste haar vader dood en dat zinnetje hebben de makers vast niet niks voor niks laten zeggen. Er zit meer achter.

      /   Reply  / 
  105. anoniempje

    hallo wakker worden!!!!!!!! snappen jullie het nu nog niet dan ze zeggen niet voor niets dat er na de dood een leven is en zo zie je maar in een serie kan alles.
    maar ja en martine die ludo vermoord is wel heel dom bezig zeg nou zelf martine die word afgevoert de zee op en die niet meer terug komt heel goed gedaan.
    en ludo die aardig doet tegen charlie daar zit ook zeker weer wat achter, en lieve die het kind van charlie mee neemt nu krijgen we hier weer maanden gzeur over met waar is lieve. nouja ieder zijn mening en dit was mijn mening.

      /   Reply  / 
  106. linda

    toch geloof ik NOG steeds niet da het Morris is geweest…ik vind t allemaal een beetje raar ook als je naar de vooruitzichten kijkt voor de komende weken.
    volgens mij is hij wel medeplichtig maar heeft t niet gedaan.

      /   Reply  / 
  107. anoniempje

    hier ben ik weer jullie zullen wel denken komt dat lul mens ook weer aan met haar verhaal maar ik vind het nog steeds vreemd in gtst, hoe dan ook het word nog vreemder denk ik on gtst.

    p.s. ik denk linda maby heb je wel gelijk en is morris het niet maar hij kan het ook weer wel zijn want niemant weet waar hij was en iedereen in gtst had een alibi:P met het moordplan zoals nick die naar ludo ging en sjors die bing ging zoeken maar die was thuis en barbara die een telefoonje kreeg die ging toen weg een en schoonmaakster zij had wel gezien wie het was maar niet gezegt wie, maar ja wie weet?.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>