GTST: Vrijwillige en onvrijwillige exit in Meerdijk

Vanavond in Goede Tijden Slechte Tijden een kleine leegloop. Robert Alberts vertrekt voor zaken naar China en viert daarom vervroegd met Barbara een Oudejaarsavond. In werkelijkheid gaat acteur Wilbert Gieske even het theater in, wat niet valt te combineren met de soap. Na enkele maanden keert Robert gewoon weer terug. Minder vrijwillig is de exit van Dian Alberts. Zij wordt vanavond min of meer ontvoerd.

De ontvoering heeft alles te maken met de stalkingszaak. Haar 'vriendje' Bob wil dat Dian per se meegaat op een klein reisje, terwijl Dian aangeeft geen tijd te hebben. Ook zegt ze niet gediend te zijn van zulke dwingende mannen. Bob heeft daar geen boodschap aan; hij is van plan haar te verdoven, al besluit Dian last minute toch mee te komen.

Thuisblijver Jef ruikt onraad wanneer hij de mobiele telefoon van Dian vindt, iets waar zijn dochter bijna mee is vergroeid. Die telefoon heeft Bob achtergelaten om ongestoord zijn gang te kunnen gaan met Dian.

Het beloven nog spannende tijden te worden in de stalkingszaak; Rik denkt dat Bob op het punt staat te breken, terwijl hij ook vreest dat zijn dochter of ex-vrouw iets wordt aangedaan. En hoe veilig of onveilig is Dian bij deze maniak?

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- GTST: Stalkingszaak Dian Alberts nog lang niet voorbij
- Meer soapnieuws op Zappen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “GTST: Vrijwillige en onvrijwillige exit in Meerdijk

  1. //DESH\\

    Waar haal je eigenlijk dit soort nieuws vandaan? Want dat zie je nooit op andere sites!

      /   Reply  / 
  2. tessa je bent goed.

    spannend !! :D

      /   Reply  / 
  3. Valpa

    wordt toch bekend gemaakt inne televisiegids DESH

      /   Reply  / 
  4. M aaarja.

    Ben benieuwd weer, vind het stalken nog steeds een leuke verhaallijn maar het wordt tijd dat er weer wat snelheid in komt. Steeds dat gezeur met Rik in die gevangenis en die bedreigingen wordt je ook zat.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>