GTST: Dorothea is haar helderziendheid kwijt

Het is toch wat in Meerdijk. Het ene na het andere drama speelt zich af. Vroeger werden de inwoners van het soapdorp gewaarschuwd door Dorothea Grantsaan. Maar sinds zij helemaal is verlingerd aan Lovetree, is het gedaan met haar helderziendheid. Wist ze voorheen prima aan te voelen als iemand het noodlot stond te wachten, de laatste weken is het mis. Ook vanavond laat Dorothea het afweten.

Sil Alberts, het nakomertje van Robert en Laura, blijkt namelijk een hartkwaal te hebben, waarvoor hij met spoed in het ziekenhuis moet worden opgenomen. De komende weken brengen Robert en Laura heel wat uurtjes door aan zijn ziekbed, een periode waarin ze weer nader tot elkaar zullen groeien.

Dorothea heeft dit niet zien aankomen. Net zo min als ze de dood van Dian aanvoelde of wist dat haar man Jef door een glazen deur was gevallen en in het ziekenhuis moest vechten voor zijn leven.

Beetje jammer is dat wel, dat die karakters van GTST bij de vleet veranderen. Goed, Dorothea was misschien wat zweverig, je kon er wel van op aan dat ze zweverig was. Maar nu begint ze een wat nietszeggend figuur te worden. Zonde.

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- De soap-pagina van Zappen
- De nieuwe soapster in GTST is… Willeke Alberti!
- GTST: Hoe groot wordt het drama op huwelijk Barbara en Robert?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>