GTST: Ludo heeft een zus!

Waarom spreken inwoners uit soapdorp Meerdijk nooit over familie in andere plaatsen? Zo kan de kijker nog eens worden verrast met een onbekende zoon, zus of kleinkind. En de nieuwste verrassing komt uit de familie Sanders. Ludo, de grote schurk van Meerdijk, heeft namelijk een zus.

Afgelopen vrijdag was te zien hoe Ludo in gedachten verzonk en terugdacht aan vroeger. Hij hoort een baby huilen en schrikt opeens van een pistoolschot. Meteen daarna volgt de aftiteling, waarop ene 'Maxime Sanders' staat vermeld.

Maxime wordt gespeeld door Zoë van Ast, een kleuter uit Alphen aan den Rijn. Aangezien dit zich in het verleden heeft afgespeeld, is Maxime inmiddels een stuk ouder. Ze zou om en nabij de leeftijd van Ludo kunnen zijn. Saillant detail: de vader van Ludo heette Maximiliaan, een ijdel figuurtje dus als je een kind naar jezelf vernoemd.

En dan lijkt het kwestie van één en één optellen. Zal Marjolein Keuning, die vanaf 20 oktober in Meerdijk te zien is, de (verloren?) zus van Ludo Sanders zijn? En als dat zo is; zal ze net zo'n schurkerig karakter hebben? GTST kan namelijk wel een nieuwe soapbitch gebruiken!

Zie ook:
- Weer nieuwe soapster in GTST: Marjolein Keuning
- GTST doet het tegenwoordig met muziekjes

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “GTST: Ludo heeft een zus!

  1. Jeffrey

    ik wist het dat zei de zus ging spelen :P
    teminste als het klopt wat je zegt, ik denk het haast wel

      /   Reply  / 
  2. vinn

    ik denk het ook, en hoop het en hoop dat ze Ludo, Nick en Sjors doodschiet =D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>