RTL: Jubileumweek GTST loopt slecht af voor Ludo of Maxime


Komende maandag begint de feestweek van Goede Tijden Slechte Tijden in aanloop naar het 20-jarig bestaan van de soap. RTL meldt vandaag in zijn persbericht dat de feestweek een slechte afloop kent voor Ludo of Maxime. Iedereen die de spoilers een beetje gevolgd heeft, weet dus welk gerucht straks bewaarheid gaat worden.

Het persbericht: “Noud en Lucas organiseren achter Jef’s rug om een feest ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van café de Koning. Maar haalt Jef zijn eigen feestje wel? De hele week houden Noud en Lucas met iedereen interviews om daar uiteindelijk een mooie film van te maken. Ze gaan op zoek naar verhalen van vroeger. De één na de ander haalt warme herinneringen op uit het verleden en denkt terug aan hun jaren in Meerdijk.

De feestweek wordt op vrijdag 1 oktober afgesloten met een groot feest in café de Koning en een huwelijksaanzoek.

Maxime en Ludo zijn nog steeds verwikkeld in een heftige strijd rond de voogdij van Amy, die uiteindelijk tot een hoogtepunt komt met vergaande gevolgen. De rechter doet een uitspraak, maar één van de partijen is het daar allerminst mee eens en neemt wraak. Een wraakactie die voor iemand heel slecht afloopt…” Dat lijkt dan weer prima aan te sluiten op dit verhaal, waarin al wordt voorspeld dat er bloed zal vloeien bij één van de Sanders.

Op vrijdag 1 oktober is de nieuwe leader en het nieuwe logo voor het eerst te zien. Hierin hopelijk ook al de eerste beelden van het nieuwe gezin de familie Bouwhuis?

Zie ook:
- De videocolumns van TMF-veejay Veronica over GTST
- Kinderroof, bloedbaden en nieuw gezin in GTST seizoen 21
- GTST: Dit is de familie Bouwhuis
- Marjolein Keuning aka Maxime Sanders uit GTST?

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “RTL: Jubileumweek GTST loopt slecht af voor Ludo of Maxime

  1. rtd

    ben benieuwd

      /   Reply  / 
  2. Robin

    Marjolein (Maxime) zou toch exit, dus lijkt me duidelijk wie het niet overleeft.. niet echt verrassend!

    Afine.. kijk echt uit naar de Jublieumweek van GTST!

      /   Reply  / 
  3. vinn

    Zou wel echt heel jammer zijn als Maxime eruit gaat.. ik zou het juist leuk vinden als ze zich echt ontfermt als moeder om Amy tot ergenis van Ludo. Vervolgens krijgt ze gewoon een relatie met Danny en vorm ze een soort van gezin met ze 3e en soms Lana. Ze word dan viendinnen met de moeder des huize van de bouwhuisjes en dan heeft ze natuurlijk wel nog haar streken

      /   Reply  / 
  4. Sander

    Dat Maxime eruit zou gaan, is puur gebaseerd op geruchten. Marjolein Keuning heeft ooit gezegd dat ze niet langer dan 2 jaar in de serie wilde spelen. Maar hier is ze later op terug gekomen omdat ze het nog steeds ontzettend naar d’r zin heeft. Dus het kan ook best zo zijn dat er iets met Ludo gebeurd.. Dat hoop ik, aangezien Maxime in de een naar laatste cliff al centraal stond toen Nick Sanders haar aanviel.

      /   Reply  / 
    1. rtd

      hoevaak is de cliff niet geweest met Ludo….

        /   Reply  / 
  5. Mark

    Maxime kan het ook overleven.

      /   Reply  / 
  6. Junior

    Ik denk eerlijk gezegd dat Marjolein’s contract eind vorig seizoen voor een paar maanden is verlengd, en dat ze eruit gaat. Want na dinsdag 5 oktober (Danny schrikt zich rot als hij het nieuws over Maxime hoort) wordt er in de spoilers niets meer van haar vernomen. En dat ze op de castfoto staat, zegt ook niet alles: Ludo stond bijvoorbeeld NIET op de castfoto van seizoen 17, maar was na een paar maanden wel gewoon weer een deel van de cast.

      /   Reply  / 
    1. Mark

      Maxime stond ook niet in de spoilers aan het begin van seizoen 20 (na de cliffhanger in het zwembad). Dus dat zegt óók niets.

        /   Reply  / 
  7. Ayrton

    Effe kort, Nick Sanders gaat meedoen in een nieuwe Belgische telenovelle, Ella genaamd.

      /   Reply  / 
    1. Mark

      Oud nieuws.

        /   Reply  / 
  8. !#Michael#!

    er hoeft toch niemand dood te gaan?

      /   Reply  / 
  9. michel

    De nieuwe foto zegt niets. Dit is namelijk een foto zoals we hem nog nooit gezien hebben. Zeker is dat Jef er dit seizoen uit gaat. deze is er als je goed kijkt heel makkelijk af te halen. Links op de foto is bovenaan veel ruimte. Deze is denk ik vrij gehouden voor de familie Bouwhuis. Verder ontbreken dat nieuwe mysterieuse meisje, de gerecaste Rikkie en Syl nog op de foto. Deze worden er denk ik ook pas later aan toegevoeg om niet te veel te verklappen.

      /   Reply  / 
    1. gtstfites

      Mysterieuse meisje? dat heb ik niet gehoord dat die er in komt. En het is helemaal niet zeker of Jef eruit gaat er waren ook al geruchten dat Laura eruit gaat, maar dat zijn pure roddelbladeren die hebben meestal geen gelijk. Sil en Rikki komen in het begin van het jubileumweek. De actrice die Rikki gaat spelen Robin Martens die woont hier dichtbij :P

        /   Reply  / 
  10. diana

    jef gaat er niet uit en maxime =raat morgen al tegen dannny maxime is de beste

      /   Reply  / 
  11. diana

    ik bedoel praat

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>