RTL trekt rookgordijn op rond nieuw GTST-gezin Bouwhuis

Hoewel Goede Tijden Slechte Tijden met zomerstop is, lijkt er toch een soapje ontsproten door de redactie van de RTL-serie. Op het officiële Twitter-kanaal van GTST worden al heel de week hints gegeven over het nieuwe gezin dat binnenkort Meerdijk binnenwandelt: de familie Bouwhuis. Fans van de serie – en ikzelf ook – hadden verwacht gisteren meer duidelijkheid te krijgen over de identiteit van deze nieuwe soapsterren, maar op de najaarspresentatie werd niets naar buiten gelaten over wie de vier Bouwhuisjes.

Op het Twitter-kanaal werden deze week wel vier ‘anonieme’ foto’s van de nieuwe hoofdrolspelers getoond; de achterkant van de koppen. En de bijna 8.000 volgers maar raden om welke acteurs het zou kunnen gaan; onbegonnen werk natuurlijk. Al is eerder wèl uitgelekt dat aanstormend talent Robin Martens (18, fanhyve) een rol heeft bemachtigd in de RTL-soap.

De woordvoerster van de soap laat aan Zappen.blog.nl weten dat er pas officieel meer bekend gemaakt wordt als GTST weer begint, op 6 september. De jaarlijkse castfoto zal dit seizoen op zich laten wachten tot oktober, als de soap zijn 20-jarig bestaan viert.

Omtrent dat jubileum gaan inmiddels ook de wildste geruchten en het moet volgens RTL ook een spectaculaire viering worden. Hoe? Ook dat wordt nog even binnenskamers gehouden.

Inmiddels lijken er wel verschillende verhaallijnen uitgelekt van het komende seizoen. Spoiler alert! Danny zal de vader blijken van Lana, het kind van Sjors. Verder zouden Lorena en Maxim in het ziekenhuis worden opgenomen door een aanslag op hun levens.

Zie ook:
- Marjolein Keuning aka Maxime Sanders uit GTST?
- GTST: Maxime Sander blijft nog jaartje in Meerdijk
- GTST: Danny de vader van Sjors’ kindje?
- Speciale verhaallijnen rondom 20-jarig bestaan GTST
- Cliffhanger GTST: Wat een Bassie & Adriaan-aflevering!
- Lek bij GTST: Spoilers weken te vroeg op straat

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL trekt rookgordijn op rond nieuw GTST-gezin Bouwhuis

  1. darkhedgehogboy94

    maandag worden de acteurs bekend gemaakt via twitter

      /   Reply  / 
  2. gtstfites

    Maandag wordt het bekend inderdaad maar Herman Robin Martens speelt geen rol van Dochter Bouwhuis. Ik had iemand uit Limmen gesproken die Robin Martens kent en die had van haar gehoord dat ze de rol van Rikki de Jong gaat spelen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>