Marjolein Keuning aka Maxime Sanders uit GTST?

In oktober viert Goede Tijden Slechte Tijden zijn 20-jarig bestaan en dat gebeurt met een speciale dubbele cliffhanger-aflevering, zoals afgelopen maart bij de 4000ste aflevering ook al het geval was. Weekblad Privé weet te melden dat Marjolein Keuning, beter bekend als Maxime Sanders, een grote rol vervuld in deze spannende aflevering. Volgens het blad zal Maxime worden doorzeefd met kogels, waarbij het zeer de vraag is of deze hoofdrolspeler de aanslag wel overleeft.

Afgelopen april werd nog bekendgemaakt dat Marjolein een nieuw contract bij de serie tekende, wat haar voor minstens nog een seizoen aan de serie verbond. Marjolein omschrijft haar alter ego Maxime altijd als ‘een Alexis met humor’, verwijzend naar de Amerikaanse serie Dynasty.

In GTST heeft Maxime inmiddels meer vijanden dan vrienden, na haar gemanipuleer met vriendin Barbara en vlak voor de zomerstop het ontfutselen van de voogdij over Amy Kortenaer. We weten allemaal dat Ludo Sanders familie hoog in het vaandel heeft staan en ook erg wraakbelust kan zijn. Zal hij achter de aanslag op Maxime zitten of is er iemand anders in Meerdijk die met deze vrouw wil afrekenen?

In het artikel in Privé valt ook te lezen dat Lorena Gonzalez met spoed opgenomen wordt in het ziekenhuis na een aanslag. Actrice Gigi Ravelli heeft in diverse interviews deze zomer aangegeven nog wel even in Meerdijk rond te wandelen, dus zij overleeft deze aanslag waarschijnlijk.

Producent Endemol kampt al enige tijd met een lek, waardoor spoilers weken tot maanden te vroeg op straat liggen. Het nieuwe seizoen van GTST begint maandag 6 september weer.

Zie ook:
- GTST: Maxime Sander blijft nog jaartje in Meerdijk
- GTST: Danny de vader van Sjors’ kindje?
- Speciale verhaallijnen rondom 20-jarig bestaan GTST
- Cliffhanger GTST: Wat een Bassie & Adriaan-aflevering!
- Lek bij GTST: Spoilers weken te vroeg op straat

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Marjolein Keuning aka Maxime Sanders uit GTST?

  1. Robbieboy

    Als dit het plot is, hopen dat het nog herscrheven kan worden, want anders is het totaal niet spannend meer, door dat lek

      /   Reply  / 
  2. Robbieboy

    GTST Courant komt ook weer met een vette spoiller, Weekblad Privé: ‘Aanslag op het leven van Lorena’
    Weekblad Privé komt opnieuw naar buiten met een spoiler over de verhaallijnen van het nieuwe seizoen Goede tijden Slechte tijden door toedoen van loslippige figuranten.

    Zo is te lezen in de nieuwe editie van het weekblad dat Lorena Gonzalez binnenkort opgenomen zal worden in het ziekenhuis nadat er een aanslag is gepleegd op haar leven. Volgens ingewijden zal zij dit incident ternauwerdood weten te overleven.

    Eerder deze week lekte er al een foto uit van Jan Kooijman in zijn rol als vader. Het beeldmateriaal verscheen op internet door toedoen van een familielid van Romy, die de rol zal gaan vertolken van baby Lana.

      /   Reply  / 
  3. Sierbestrating

    Ben ook benieuwd van wie de baby van Sjors is ja

      /   Reply  / 
  4. Steffan

    Erg jammer dat jullie deze berichten ook melden..

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      Je HOEFT het niet te lezen hoor. Niemand die je dat verplicht

        /   Reply  / 
  5. gtstfites

    Ik denk dat Ludo of Nick (hij zou nog wraak nemen op Maxime en er zouden oude personages terugkomen) of Ludo en Nick samen Maxime neer of doodschiet en trouwens het was leuker geweest als dit de cliffhanger was van seizoen 20

    Vijanden van Maxime:
    Nick, Ludo, Barbara, Nina, Janine, Charlie, Martijn, Irene, Ronja, Dex, Laura, Jef, Rosa en die ene ex-beste vriendin van Maxime

    Vrienden van Maxime:
    Danny

    ben ik nog iemand vergeten?

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Kinderroof, bloedbaden en nieuw gezin in GTST seizoen 21 | Zappen

  7. Pingback: RTL: Jubileumweek GTST loopt slecht af voor Ludo of Maxime | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>