GTST: Maxime Sander blijft nog jaartje in Meerdijk

Marjolein Keuning blijft nog zeker een jaar in Goede Tijden Slechte Tijden spelen, zo meldt RTL Boulevard. Het karakter Maxime Sanders is nog zeker tot in 2011 te zien in Meerdijk.

Toen Keuning in 2008 de serie inkwam, was dat aanvankelijk voor een tijdelijke verhaallijn. Maar de kijkers zijn dol op ‘de Alexis met humor’, die met haar manipulatieve karakter geregeld heel Meerdijk ontregeld.

De laatste maanden had Maxime een dikke vinger in de pap bij de vete tussen Ludo en de familie Huygens. Die verhaallijn is nu afgerond en ook lijkt een strijd tussen Ludo en Maxime afgewend. De laatste weken laat Maxime haar oog vallen op allerlei mannelijk schoon in Meerdijk. Wie weet krijgt ze binnenkort een vaste relatie? Of hebben de schrijvers een andere verhaallijn in gedachten voor Maxime?

Leuk dat ze blijft, steengoeie actrice en interessant karakter.

Zie ook:
- GTST: Amy Kortenaer duikt op in Meerdijk
- GTST: Welke lijken heeft Maxime Sanders in de kast?
- GTST: Wiet van Houten keert terug naar Meerdijk

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “GTST: Maxime Sander blijft nog jaartje in Meerdijk

  1. Jeff0

    Ze gaat nog wraak nemen op Ludo denk ik. En Isabella krijgt een nieuwe relatie, misschien wel met Maxime? Je weet het immers nooit.

      /   Reply  / 
  2. Brian

    Gelukkig blijft ze! De komende tijd wordt even moeilijk voor GTST, met het vertrek van Barbara, Morris, Martijn, Irene, Dex, en Ronja en tijdelijk Nina en Bing. Met de introductie van allemaal nieuwe personages als Amy, Wiet en het nieuwe gezin, is het belangrijk dat een sterk vast personage als Maxime blijft. Eerlijk gezegd geef ik niet veel om de scenes met de jonge kids, acteertalent is vaak minder en nooit erg leuk.

      /   Reply  / 
  3. Rtd

    zal ongetwijfeld ook weer iets van ‘vroeger’ aangehaald worden.

    En Maxime is een toppie!!

      /   Reply  / 
  4. Julian

    Weet je, dit is de eerste keer dat ik er van baal dat een speler in Goede Tijden blijft. Zij is echt een bitch, in het echt is ze ook fu***ing arogant!

      /   Reply  / 
  5. Julian

    Ik weet niet, misschien dat Nick op een gegeven moment wel terug komt en Maxime vermoord… je weet het maar nooit, hij zal wraak nemen op haar heeft hij beloofd! Dat Joris er uit gaat weet ik nog steeds niet zeker, pas geleden was ik in Aalsmeer en heb ik hierna geinformeerd, twee personen die aan de balie zaten vertelde mij dat Joris nog wel opnames had en Charlotte niet meer… dit zal dus kunnen betekenen dat Joris toch blijft. Charlotte mag van mij weg, liever vandaag dan morgen. Ronja en Irene ga ik niet meer, Martijn en Dex wel denk ik! En Morris ook, mocht hij inderdaad weg gaan!

      /   Reply  / 
  6. Julian

    meer = missen

      /   Reply  / 
  7. Jeroen

    Jaaaa!! Leuk!!

      /   Reply  / 
  8. Jeroen65

    Leuk dat Mexime blijft. Erg goede actrice die de rol van Maxime speelt. De perfecte manipulatieve bitch!

      /   Reply  / 
  9. Jeroen65

    *Leuk dat Maxime blijft…

      /   Reply  / 
  10. gtstfites

    Yes Maxime blijft op die foto lijkt ze net een oma en Victoria heeft ook weer opnamens sinds afgelopen vrijdag misschien wel voor vast? want er moet altijd nog een vaste personage komen voor Barbara

      /   Reply  / 
  11. PINHEAD

    Leuk! Goed personage, briljante actrice en bovendien erg plezierig om naar te kijken ;)

      /   Reply  / 
  12. Laatbloeier

    Gelukkig; er gaan toch al teveel leuke karakters uit en zij zorgt wel voor leven in de brouwerij. Ze zou een leuke combi met Isabella kunnen zijn om Ludo te grazen te nemen! Nu Nina Isabella heeft gezien, ben ik benieuwd hoe lang het nog duurt tot Ludo op de hoogte is.

      /   Reply  / 
  13. Anoniem

    Ik baal er ook heel erg van dat er nu heel veel uit goede tijde gaan. ik kijk het echt al bijna heel mijn leven en ik zie iedereen maar vertrekken. ik ben benieuwd of ik het nog leuk ga blijven vinden als er zo veel mensen uit gaan!!..
    en wat mij betreft mag maxime er ook wel uit! ik vind haar al vanaf het begin irritant!!!

      /   Reply  / 
  14. Pingback: Marjolein Keuning aka Maxime Sanders uit GTST? | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>