Frits van Houten weer te zien in Goede Tijden Slechte Tijden?

Het spookt in Meerdijk. Bij een experiment met glaasje draaien meldde Frits van Houten zich bij Wiet, was al voor het weekend te zien. Al de hele week wordt er toegewerkt naar de comeback van een oude bekende binnenkort. Alle signalen wijzen erop dat Frits van Houten weer te zien zal zijn in Goede Tijden Slechte Tijden. Ook Evert Santegoeds meldt nu op Radio 538 dat acteur Casper van Bohemen inderdaad weer is opgedoken in de studio’s van GTST.

Frits van Houten was in de jaren ’90 de schurk van Meerdijk, maar kwam toen om het leven door een televisie die in zijn bad werd geduwd. Een paar jaar terug kwam Van Bohemen echter ook al terug in de serie, naar later bleek als tweelingbroer Hans van Houten. Dat werd toen ontdekt door het ontbreken van een tatoeage op zijn bil.

Het lijkt erop dat de Frits terugkeert als een geest, om een en ander duidelijk te maken voor kinderen Wiet, Sjors en Jack. Of zal Frits uit de dood zijn opgestaan en heeft hij iets te maken met de verhaallijn rondom Frederik van Rossum? Uiteindelijk is Ludo Sanders aan de slag gegaan bij Van Houten International na diens overlijden, misschien wil Frits een rekening vereffenen?

Zie ook:
- GTST: Maximiliaan Sanders leeft… alweer?
- Ook Ferry Doedens tijdelijk uit Goede Tijden Slechte Tijden
- Jan Kooijman gaat GTST tijdelijk verlaten
- Bartho Braat verlaat GTST voor drie maanden
- GTST nog tot in 2015 te zien bij RTL 4

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Frits van Houten weer te zien in Goede Tijden Slechte Tijden?

  1. Steffan

    Spannend, spannend, spannend.

      /   Reply  / 
  2. M.

    Is het niet zo dat het morgen bekend wordt gemaakt wie er terugkomt en dat die persoon vervolgens in de laatste week van het seizoen pas te zien is?

      /   Reply  / 
  3. Frans

    Zou een meesterzet zijn!

      /   Reply  / 
  4. Robin

    Lekker geloofwaardig ook..

      /   Reply  / 
  5. Juize

    GTST.nl heeft de datum van bekendmaking verschoven naar vandaag. Ze gaan het vanavond om 18:45 bekendmaken op 538. Ik neem aan dat het gewoon om Frits gaat, maar ik sluit een terugkeer van Nick ook niet uit.

    Komend jaar gewoon Frits, Nick en Martine weer in de serie en Bing, Noud en Danny eruit!

      /   Reply  / 
  6. alex

    Ik hoop wel dat ie dan niet als geest terugkeert, maar gewoon als mens, icm Ludo zou dat natuurlijk fantastisch zijn (strijd), en dan nog Martine terug laten komen, en het wordt allemaal nog beter dan het al is.

      /   Reply  / 
  7. M.

    Ruud de Wild op Twitter: “Evert Santegoeds heeft het mis! Vanmiddag hoor je wie er echt terugkomt in #gtst… Vanaf 16.00 uur in Ruuddewild.nl #radio538″

      /   Reply  / 
  8. Jeroen

    Volgens de laatste berichten zal Nick Sanders zijn rentree maken voor de zomerstop. De kans is groot dat hij een grote rol gaat spelen in de zomer cliff. Zal Maxine het dit jaar wel overleven als Nick zijn wraak neemt? En wat gebeurd er tussen Charlie en Rik en Sjors en Bing? Kortom, redenen genoeg voor zijn terug komst..

      /   Reply  / 
    1. vinn

      Maxime is zo en zo na de cliff te zien wel op een begrafenis! Mischien vermoord zij (uit zelfverdiging) wel Nick

        /   Reply  / 
  9. Willeke

    O god nee dat hoop ik niet.. :( Liever dat Frederik de pijp uit gaat die vieze vuile verkrachter.

      /   Reply  / 
  10. Richard

    HANNY KOMT TERUG!!

      /   Reply  / 
  11. eliza

    Die komt niet terug hoor !! Die is echt dood alsjeblieft zeg, casper van bohemen kan.terug komen als hans van houten , maar niet als frits echt niet als geest is het onzin.Ik ga echt dan niet meer kijken , en jullie ?

    Ik heb niks tegen frits maar als geest is het geen onzin , dan kan hij nick terug pakken wat hij sjors heeft aangedaan , en zijn eerst kleinkind / dochter ontmoeten

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>