GTST: Wie lost dodelijk schot in cliffhanger-uitzending?

Volgende week vrijdag is de laatste Goede Tijden Slechte Tijden van het lopende seizoen. Via een persbericht en nu ook een promo op televisie is er al heel veel duidelijk geworden. Op vrijdag 8 juli geven Noud Alberts en Nina Sanders elkaar het jawoord. Maar wat een groot huwelijksfeest had moeten worden, eindigt in deceptie als er een schot wordt gelost. Een dodelijk schot, zo weet weekblad Privé te melden. Wie is de schutter en wie komt er te overlijden?

Alle pijlen lijken op Wiet van Houten te lijken, die helemaal weggezonken is in paranormale spelletjes waarbij ze de doodsopdracht zou krijgen. In de spotjes zien we Wiet ook met een pistool. Bovendien ziet zij Nina als haar aartsrivale, dus een motief is geboren.

Toch is ook Frederik van Rossum wat mij betreft een outsider. In de aflevering gisteren was te zien hoe hij onder dwang zijn geliefde veilinghuis moest afstaan en bovendien zijn verkrachting onder ogen moest komen. Frederik lijkt daarmee stilletjes Meerdijk te hebben verlaten, maar mogelijk handelt hij uit wraak op Ludo en schiet hij daarbij op Nina of Maxime.

Bekijk het spotje:

Zie ook:
- Lieke van Lexmond tot begin 2012 in GTST te zien
- Cliffhangerfoto GTST 2011: Onheil op huwelijk Noud & Nina
- Eerste aflevering nieuw seizoen GTST op live event
- GTST: Christophe Haddad hint op fataal einde Nick Sanders
- Verrassing in GTST: Nick Sanders keert terug in Meerdijk!
- Ook Ferry Doedens tijdelijk uit Goede Tijden Slechte Tijden
- Jan Kooijman gaat GTST tijdelijk verlaten
- Bartho Braat verlaat GTST voor drie maanden
- GTST nog tot in 2015 te zien bij RTL 4

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “GTST: Wie lost dodelijk schot in cliffhanger-uitzending?

  1. Nick

    GTST verliest weer geloofwaardigheid met deze verhaallijn van dat paranormale gedoe etc

      /   Reply  / 
    1. Bernie

      Hoezo? Het wordt nu juist omgezet naar een hersenspinsel van Wiet zelf. Best realistisch. Heb je uberhauft wel de aflevering van gisteren gezien?

        /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Ik vindt de omzwaai van de verhaallijn van Frederik en Maxine zeer bijzonder. Ik verwacht niet dat Frederik zomaar vertrekt. Er zal dus nog wel iets op stapel staan.. Op dit moment denkt iedereen dat Wiet iets zal doen, maar hoe vaak zijn wij al niet op het verkeerd been gezet door de makers? Het is mogelijk dat Wiet iets doet, maar kan het niet Jack zijn die Lorena redt van haar dood, door Frederik iets aan te doen? Hoewel de verhaallijn van Maxine en Frederik gisteren tot een hoogtepunt kwam heeft Lorena nog niet wat ze wil. En dat zou de enige troef zijn van Jack om haar terug te winnen. Zal ook verklaren waarom Jack er 3 maanden uit gaat. Hij kan niet veel meer als rechercheur, waarom er niet zo uit zijn functie vallen? Zo te zien aan de verhaallijnen van dit moment brengen ze ons opnieuw op een verkeer spoor..

      /   Reply  / 
  3. wesly

    Ik ben het helemaal met jeroen eens…dit word zowizo een hele opmerkelijke wending, ik denk trouwens dat Janine voor Nina springt en ook word neergeschoten (niet dood natuurlijk)

      /   Reply  / 
  4. Jesse

    In seizoen 22 (het komende seizoen dus) van Goede tijden, slechte tijden, waarin Marjolein Keuning Maxime Sanders speelt, gaat ze er een gedurende tijd van 3 maanden uit. Dat moet i.v.m. de flex-wet. Ze is in 2008 tijdelijk de serie ingeschreven. Betekent dit misschien het einde van Maxime en komt ze na die 3 maanden helemaal niet meer terug? Wordt Maxime doodgeschoten?

      /   Reply  / 
    1. Sander

      Nee want dan hadden we dat allang geweten. Marjolein heeft ooit gezegd maar een paar jaar in de serie te willen spelen, maar het bevalt haar nog steeds erg goed. In de theorie van Jeroen zit wel iets… Frederik gaat dood, sowieso!

        /   Reply  / 
    2. Jeroen

      Marjolein Keuning is ingehuurd door Endemol. Zij werkt dus op een soort freelance basis. Zij heeft een eigen ‘bedrijf’ en kan op deze manier aan de flexwet ontsnappen. Er zullen een aantal cast leden GTST inderdaad verlaten i.v.m deze wet, zoals Danny, Jack en Lucas.

      Ik weet zeker dat er een onverwachte wending zal zitten.. Het is natuurlijk de zomercliff. Op deze manier is hij zo voorspelbaar. De vraag zal waarschijnlijk zijn wat is er gebeurd of wie heeft het gedaan..

        /   Reply  / 
  5. Sophie

    Ik denk dat wiet er wel iets mee te maken heeft, maar het niet zelf heeft bedacht. Er zit sowieso iets achter, Maar het is wel uitgelekt dus misschien is het allemaal waar over Wiet. & Waarvoor zou ze anders een pistool hebben en Sjors het door hebben?

      /   Reply  / 
    1. Jeroen

      Als je GTST een beetje volgt de afgelopen jaren weet je dat ze erg goed zijn in het juiste filmpje maken. De promo zet een idee neer, maar is geen samenvatting van de week. Bij GTST moet je juist niet verwachten wat je ziet, het ligt te voor de hand. Uitlekken doen ze altijd. Juist daarom praat iedereen erover. Hoe spannender, hoe meer mensen zullen kijken. Uitlekken loont in tv wereld.

        /   Reply  / 
  6. Richard

    vorige jaren waren het zulke slechte cliffhangers, dat je er maar rekening mee moet houden dat deze ook slecht is…dan kan het altijd meevallen ;)

      /   Reply  / 
    1. Jeroen

      Ik verwacht dat ze er van geleerd hebben ;) Daarnaast wordt er op dit moment een goede spanning opgebouwd. Zeker nu we weten dat Nick volgende week Meerdijk in loopt.

        /   Reply  / 
      1. shaggy

        vanavond al. heb de uitzending al gezien.

          /   Reply  / 
  7. shaggy

    klopt niet wat ik zei. verkeerd gelezen sorry

      /   Reply  / 
  8. Willeke

    Hihi wou zeggen, christophe komt dinsdag in de serie. Hoop dat ie er lang in blijft, ik hou van Nick!

      /   Reply  / 
  9. fatima

    Nick is inderdaad een schatje hahaha en verdient dit allemaal niet om naar een gekkehuis gestuurd te worden etc. Maxime is nu heel kwetsbaar maar haar ware aard kan altijd opnieuw naar boven komen nu Nick aanwezig is in Meerdijk. wat zal het worden jeetje wat spannend allemaaaaaaaal hahaha

      /   Reply  / 
  10. Jordy

    Alles beter dan de flop van vorig jaar. Deze cliff lijkt een beetje op de cliff van Seizoen 8 (Huwelijk, schutter Joop Zwartjes schiet een keer op Robert, Julian en Alexandra (Pools(?) 06-meisje dat aan een verblijfsvergunning wordt geholpen met het huwelijk), wie overleven het en wie niet…?) en die vond, en vind ik nog steeds, geniaal. Simpel, maar doeltreffend. Moldavian Massacre :D

      /   Reply  / 
  11. WeetikVeel

    Als Wiet het zou zijn is het toch heel saai . Of ze schiet niet Nina neer maar per ongeluk iemand anders. Ik ga er van uit dat iemand anders schiet en dan is Jack logisch want hij word uit zijn functie gezet. Hij komt dan 3 maanden later terug. Nick is op de foto te zien als hij verschrikt kijkt net als Noud, Ludo en Bing.Wiet wordt waarschijnlijk door iemand tegen gehouden. Anders is het raar dat je niks hebt gehoord dat Pip stopt me GTST.

      /   Reply  / 
  12. mini

    ik denk idd wiet of frederik..maar toch kan ook die tineke er iets mee te maken hebben..ik hoop dat wiet er uit gaat irritant mens.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>