Laatste aflevering GTST met Jan Kooijman op tv

Goede Tijden Slechte Tijden neemt vanavond weer afscheid van een hoofdrolspeler. Dit keer is het Jan Kooijman die – op eigen verzoek – de serie wordt uitgeschreven. En hij krijgt het einde waar iedere soapacteur van droomt: eentje tussen zes plankjes. Gisteren was al te zien dat de spanning tussen alter ego Danny de Jong en zijn ex-scharrel/stalker Nuran hoog opliep. Zusje Aysen is er nu alles aan gelegen om Danny het leven zuur te maken.

Grote vraag is nu ook of Aysen een tijdelijke rol heeft gekregen en binnenkort de gevangenis in moet voor het lastig vallen van een persoon (het akkefietje met een kapot achterlicht ligt nog vers in het geheugen) of dat ze haar collega Jack zo weet te manipuleren, dat ze aan de verdenking ontkomt. In spoilers voor komende week is in elk geval al te zien dat Jack een onderzoek instelt naar de gang van zaken.

Overigens is het soapeinde van Danny niet helemaal nieuw; in de jaren ’90 overkwam Martine Hafkamp (Inge Ipenburg) al een soortgelijk incident. Ze raakte wel in coma maar herstelde volledig. Dat lijkt voor Danny dus niet weggelegd.

Over de tv-toekomst van Jan Kooijman is nog weinig concreet, al is het zeer aannemelijk dat hij na de zomer weer aanschuift bij So You Think You Can Dance op RTL 5.

Zie ook:
- GTST: Fataal soapeinde voor Danny de Jong?
- Meerdijk rouwt; Jan Kooijman verlaat GTST
- Cast GTST te dik? Kijkcijfers beloond met joggingbroek
- Liefdevol en emotioneel afscheid van Charlie uit GTST

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Laatste aflevering GTST met Jan Kooijman op tv

  1. samantha

    hopelijk krijgt hij wat bij rtl vind het knappe vent om tezien dus komt wel goed denk ik . hij had mooi dancing with the star kunnen doen . samen met brigitte maasland keer wat anders maarjah

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Tsss.. Als presentator hoef je tegenwoordig niet zo veel meer te kunnen als ik dit zo lees :)

        /   Reply  / 
  2. Dag...ATWT

    vrijdag 24 februari 2012 om 13:54
    Ook een domme zet van RTL om op zowel RTL4 als RTL8 geen vervangende soap neer te zetten, soap kijkers zijn VASTE kijkers, die willen op een bepaald tijstip wegkunnen dromen uit de werkelijkheid. RTL8 scoort slecht 60.000 kijkers met een HH van Boulevard terwijl ATWT toch vaak op de 210.000 kijkers of meer zat.
    RTL4 verliest ook rond de 200.000 kijkers om 5 uur met de zoveelste Dr. Phil uitzending. Erg domme zet. RTL verliest op het tijdslot waar ATWT zat rond de 200.000 kijkers, ik zeg…als SBS6 slim is pakken ze dat 5 uur slot met een soap, goede opbouw voor de vooravond.

      /   Reply  / 
  3. mini

    ik vind het jammer dat rik nu niemand meer heeft.
    danny zelf vond ik maar een arrogante kwal,maar opzich wel leuk dat rik nog een ‘broer’had.nu moeten ze maar weer een nieuw familielid erbij gaan verzinnen bij andere spelers.
    ik hoop wel dat ze die aysen pakken en dat zij er ook uit gaat.
    nuran mag van mij wel blijven.en rik he wat een lieve schat.

      /   Reply  / 
  4. Yvonne

    Ik vind dat er de laatste tijd iets te veel mensen dood gaan of vertrekken in de serie. Charly, Edwin, Ron, nu Danny weer. En de grote vraag is, wat krijgen we er voor terug??!!

    Overigens vind ik de(niet zo goed acterende) Turkse zusters niet zo’n goeie zet van gtst als nieuwe aanwas in de serie. Homo’s er uit allochtonen er in! Wat is dit nu weer voor rare draai.

      /   Reply  / 
  5. rick

    Toedeloe irritante rol en nu maar hopen dat ze stoppen met jonge mensen te laten sterven in Meerdijk want het wordt een beetje erg lachwekkend.
    Lijkt me beter om eens naar de fans te luisteren en een paar irritante rollen en ZEER slecht spelende nieuwe acteurs er meteen weer uit te donderen.

      /   Reply  / 
  6. Fleur

    Ik vind die twee nieuwe zusjes maar niks.
    Zeker die Aysen niet, hoop dan maar dat de werkelijke dood van Danny boven water komt..

      /   Reply  / 
  7. Iris

    Gewoon belachelijk dat ze alle goede spelers eruit halen. Kan je net zo goed met heel die serie stoppen. In 1 woord: Belachelijk.
    Waarom Jan Kooijman,v’domme

      /   Reply  / 
    1. Wouter

      Daar heeft ie zelf voor gekozen.

        /   Reply  / 
    2. Maurice V

      Jan was een van de zwakste acteurs.

        /   Reply  / 
  8. mini

    Hij heeft zelf gekozen om er mee te kappen,maar hij kan niet bepalen of zijn personage wordt nagespeelt.ze hadden best een nieuwe danny kunnen laten komen.nu heeft rik niemand meer.
    het was juist wel leuk dat rik nog een broer had.en de dames die altijd hotel de botel van hem waren..

      /   Reply  / 
  9. Priscilla Torok

    Nee nee, een andere Danny zou totaal niet passen! Heel jammer dat Jan weggaat maar het is zijn eigen keuze! Wel raar dat ie dood de soap uitgaat, nu kan hij nooit meer terugkomen. Inderdaad, alle leuke personages gaan weg. Danny, Charlie en Edwin. Maar Aysen en Nuran maken een hoop goed!

      /   Reply  / 
  10. Birgit

    Jammer da jan eruit gaat! Jan was de hunk van gtst!

      /   Reply  / 
  11. mini

    dat was in het begin ook bij charlie toen aukje van ginniken weg ging dacht je ook dat er nooit meer zo’n leuke charlie zou komen..
    ik vind bianca trouwens maar eng aan het worden.
    het zou echt leuk zijn als er wat familie van jef terug komt.

      /   Reply  / 
  12. poepdrol

    hallo drollen
    GTST IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    VOORAL RIKKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>