Liefdevol en emotioneel afscheid van Charlie uit GTST

De woensdagaflevering van Goede Tijden Slechte Tijden eindigde met een heftige cliffhanger. Noud Alberts ligt al twee weken in het ziekenhuis met het Ebola-virus, gisteren zakte hij weg en gaf de medische apparatuur een flatliner aan. Vrouwlief Nina Sanders blijft in blinde paniek achter. En dan nemen we vanavond afscheid van één van de hoofdrolspelers in de soap. Het blijkt dat Charlie Fischer tamelijk halsoverkop Meerdijk verlaat om haar geluk te beproeven in een ver buitenland, samen met haar zoon Valentijn en diens vader Nick Sanders.

Pas vorige week kreeg Charlie het lumineuze idee om alle schepen achter zich te verbranden en een nieuwe start te maken. In ijltempo heeft ze haar beautysalon in de verkoop gezet. Een huis had ze al niet meer, ze was pas net vertrokken bij haar man Rik de Jong. De scheidingspapieren moeten nog worden getekend, ook is nog niet duidelijk hoe ze de spullen gaan verdelen. Het snelle besluit van Charlie past in elk geval goed bij het impulsieve karakter dat Aukje van Ginneken eind jaren ’90 aan Charlie gaf. Zij was de eerste uit vier actrices die de rol van Charlie Fischer speelde.

Het belooft een liefdevol en emotioneel afscheid te worden van Charlie Fischer. In De Koning is een receptie georganiseerd voor haar. Maar is ex-man Rik op tijd om afscheid te nemen?

Al met al lijkt een ware leegloop ontstaan in Goede Tijden Slechte Tijden. De bijrollen Ron Bos en barvrouw Jasmijn zijn al bezweken aan het Ebola-virus, de schrijvers hebben ons verzekerd dat ook een vast castlid omkomt aan deze ziekte. Dan is Charlie dus vertrokken en zal ook Danny de Jong (Jan Kooijman) over een aantal weken zijn biezen pakken. Ondertussen is er wel gewerkt aan nieuwe aanwas. Volgende week wandelen twee Turkse zusjes Meerdijk binnen, de Vlaamse acteur Louis Talpe geeft over een paar maanden invulling aan de rol van Mike.

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Turkse GTST-zusjes worden kapper en agente
- Lieke van Lexmond verlaat GTST
- Speculatie bracht Lieke van Lexmond op idee stoppen GTST
- Meerdijk rouwt; Jan Kooijman verlaat GTST
- GTST: Edwin Bouwhuis nu ook besmet met Ebola-virus
- GTST: Spoilers wijzen op Ebola-virus bij Noud of Edwin
- GTST: Ook hoofdrolspeler zal bezwijken aan Ebola-virus

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Liefdevol en emotioneel afscheid van Charlie uit GTST

  1. Arie

    Was de barvrouw niet Jasmijn?
    Janine leeft gelukkig nog…

      /   Reply  / 
    1. Marlou

      Ja hoor, volgens mij wel. Het staat wel meer met fouten, slordig.

        /   Reply  / 
  2. Robbieboy

    Lieke deed het altijd erg leuk.wens haar veel sucses

      /   Reply  / 
  3. M

    Heb alleen het idee dat ze veel meer hadden kunnen doen met nick en maxime. Dat is nu ook opeens afgelopen…

      /   Reply  / 
  4. C.W. Heuckeroth

    Eindelijk is ze weg, en die vlaamse broer van Kabouter Plop ook. Nu Rick nog, en Ludo, Jeanine, Noud, iedereen boven de 40, en eronder, dat ruimt lekker op.

      /   Reply  / 
  5. samantha

    edwin gaat eruit ? hij gaat dus dood in de serie . nou sorry hoor maar moet altijd een homo eruit gaat domme gedoe weer bij goedetijden ik kijk er niet meer na bah bah dit is gewoon belachelijk

      /   Reply  / 
  6. gerard

    Ik kon de laaste tijd wel met enig plezier kijken naar soms goed acteerwerk maar ook heeeeeel vaak ongelooflijk veel geklungel! Er zouden eens wat betere tekstschrijvers aangetrokken moeten worden anders wil ik wel eens wat kleine adviezen geven! Mijn God wat gooien een aantal goede vakmensen hun talent te grabbel. En nu wordt er ook nog een van de weinige geloofwaardige karakters weggeschreven. Jammer

      /   Reply  / 
  7. lial

    waauw die jas van charlie waar komt die vandaan?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>