GTST: Terugkeer Danny de Jong weekend-cliffhanger

De terugkeer van Jan Kooijman (Danny de Jong) in Goede Tijden Slechte Tijden wordt nu al een week zorgvuldig voorbereid door de scriptschrijvers. Charlie ontdekte vorige week opeens dat Danny een boek aan het schrijven is, waarbij het verhaal wel heel erg lijkt op de affaire die zij had. Vanzelfsprekend leidde dit tot een huwelijkscrisis tussen Charlie en Rik, die daar net van lijken te herstellen. En dan duikt dat vermaledijde script opeens op! De gemoederen lopen hoog op, helemaal als Danny opeens weer zijn neus laat zien in Meerdijk. Het is de cliffhanger waarmee RTL de GTST-kijker het weekend instuurt.

Jan Kooijman moest enige maanden de serie uit omdat hij drie tijdelijke contracten had uitgediend. Producent Endemol kiest er dan vaak voor niet over te gaan tot een vast contract, maar zo’n acteur volgens de regels van de Flex-wet drie maanden later weer aan te nemen. Inmiddels heeft Kooijman bekendgemaakt de soap te gaan verlaten. Zijn laatste opnames moeten nog plaatsvinden, dus Danny de Jong is vermoedelijk tot ergens april 2012 te zien in GTST.

Komende week keert ook een andere hoofdrolspeler terug: Mark van Eeuwen, die de rol van Jack van Houten vervult. Die terugkeer is in de aflevering van gisteren al voorzichtig ingemasseerd.

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Cast GTST te dik? Kijkcijfers beloond met joggingbroek
- RTL gaat hele afleveringen GTST previewen
- Meerdijk rouwt; Jan Kooijman verlaat GTST
- Marianne Mudder aan de slag voor GTST
- Galjaard: GTST profiteert mee van succes RTL 4

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “GTST: Terugkeer Danny de Jong weekend-cliffhanger

  1. Willeke

    Ik wou zeggen, in de spoilers van volgende week is te lezen dat Jack terugkomt.. Dus had verwacht dat hij vandaag terug zou komen.

      /   Reply  / 
  2. Saskia

    Van mijn had hij mogen weg blijven, bluh!

      /   Reply  / 
  3. Cory

    Leuk. Ik vond Jack en Lorena een leuk stel. Een beetje ongeloofwaardig, maar daarom zo bijzonder. Hij heeft een lage dunk van die arme Lorena. Dus ik hoop dat hij de natuurwetten doorbreekt en haar voetridder wordt.

    Danny had mogen wegblijven van mij.

      /   Reply  / 
  4. gtstfites

    In maart zijn we af van Danny

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>