GTST cliff 2012: 3 liefdesbreuken en roekeloze Bing


Gaat het dan eindelijk gebeuren? Wordt Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) eindelijk uit Goede Tijden Slechte Tijden geschreven? Het zou zomaar een gevolg kunnen zijn van de zomercliffhanger.

Deze is volgende week te zien bij RTL 4. Het blijkt dat Bing emotioneel wordt gebroken als Sjors hem aan de kant zet. Woest en roekeloos stapt hij achter het stuur en dat blijft niet zonder brokken. Het heeft er alle schijn van dat Aysen Baydar onder zijn bumper komt. En voor een dergelijk misdrijf kun je jaren de bak in draaien. Fingers crossend!

De relatie van Bing en Sjors is niet de enige die op de klippen loopt, blijkt uit spoilers verstrekt door de persdienst van RTL. Nina en Noud kiezen voor een time-out (terwijl ze elkaar bij de vorige zomercliff nog het jawoord gaven!) en Nuran en Bilal verbreken de verloving alweer. Nuran geeft eindelijk toe aan haar gevoelens voor Rik terwijl er in Bilal een kasthomo lijkt schuil te gaan. Hapt Lucas toe?

De familie Sanders heeft verder ook een dominante rol in de zomercliff van het 22ste seizoen. Ludo en Janine proberen elkaar opnieuw het jawoord te geven (derde huwelijk, poging 2) maar er wordt op gehint dat Maxime toch nog een appeltje heeft te schillen met het koppel.

De officiële spoilers:

Nadat Jack zijn zus Sjors heeft opgebiecht dat haar Bing is vreemd gegaan met Aysen, heeft Sjors Bing verlaten. Bing doet er alles aan om Sjors te bereiken, maar zij is onverbiddelijk en weigert elk contact. Bing is woest en stapt zonder na te denken in zijn auto en geeft gas. Maar wie is daar op het verkeerde moment op de verkeerde plek?

Eindelijk is het zover: Janine en Ludo geven elkaar dan nu écht hun ja-woord. Maar heeft  Maxime de twee al vergeven of speelt ze schone schijn en broedt zij ondertussen op een plan? Door de heldhaftige reddingsactie van Mike is Nina hem met andere ogen gaan bekijken. Zozeer zelfs dat de liefde tussen Nina en Noud flink is bekoeld en Noud vertrekt. Kan en wil Nina op tijd het tij keren?

Nuran komt eindelijk tot inzicht en beseft dat ze niet van Bilal, maar toch van Rik houdt. Maar Rik heeft zijn hart inmiddels opengesteld voor Yvon en is dus geen vrij man meer. Kan de liefdesverklaring van Nuran daar nog iets aan veranderen? Bilal worstelt op zijn beurt met hele andere gevoelens…

Sinds kort is Meerdijk ook een nieuwe, mysterieuze bewoner, die zich opvallend gedraagt, rijker. Hij speelt prachtig viool, maakt continu aantekeningen in zijn notitieboekje over de inwoners van Meerdijk en duikt overal op. Wie is deze Tim en wat doet hij in Meerdijk?

Zie ook:
- Marcus Sanders (Hugo Metsers III) keert terug in GTST
- Vriendje voor Lucas? Tim Loderus nieuw in GTST
- Creatieve baas GTST Kennard Bos maakt plaats
- Cast GTST kijkt aftrap nieuw seizoen weer in theater
- Erland Galjaard: Leuk als Katja terugkeert in GTST

57 Reacties // Reageer

57 thoughts on “GTST cliff 2012: 3 liefdesbreuken en roekeloze Bing

  1. Jeroen

    Volgens mij is dat toch echt Jack, die daar op de grond ligt. Zou het verhaal ook wel ten goede komen..

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Ik vind Bing vooral irritant samen met Sjors, zie liever Sjors vertrekken vind haar zo kutje. Aysen en Bing passen goed bijelkaar.
    Ik hoop dat hij Jack aanrijd maar die het wel overleefd. en dat hij daarna begint aan kinderen met Lorena.

    Ik ben benieuwd naar GTST, het is zo leuk de laatste tijd, lach me dood om Lucas en Lorena echt een top duo

      /   Reply  / 
  3. Nick

    Auto ongeluk als cliffhanger? BORING

      /   Reply  / 
  4. goldstar

    Vind dat er sowieso nog je weinig naar ‘n grote climax wordt toe gewerkt. hopelijk doet GTST nog eens compleet onverwachts… stel je voor…

      /   Reply  / 
    1. Jeroen

      Ja nog weinig te merken van de komende cliff.. Als een auto ongeluk de cliff moet zijn dan overtreffen zij zichzelf in ieder geval niet!

        /   Reply  / 
  5. mike

    Volgens mij is het een man/jongen die daar op de grond ligt. Misschien Noud met een korter kapsel? Die heeft donker haar in ieder geval en Jack is blond. Had graag gezien dat het Aysen was, zij dood en Bing de bak in. De twee zwakke acteurs van de serie meteen opgeruimd.

    Respect voor die acteur die Bilal speelt als hij daadwerkelijk een verhaallijn met Lucas krijgt. Die zal het zwaar krijgen in zijn gemeenschap. Goed acteur trouwens.

      /   Reply  / 
  6. Rtd

    ze hebben al vaker een oersaaie cliff gehad… eentje dat iedereen bij elkaar kwam mbt liefde… die bassie en adriaan cliff met wie is de papa van lana…

    Laat t hopen dat Aysen onder die auto ligt… Bing de bak in gaat…

      /   Reply  / 
  7. gtstfites

    @RTD

    Ik denk dat het eerder Jack is.

      /   Reply  / 
  8. Frank

    @Mike: Misschien verkeert die acteur al in een gemeenschap waar er acceptatie is. In de Nederlandse cultuur en in de wereld van acteurs lijkt me dat geen problemen opleveren.

      /   Reply  / 
    1. Wouter

      Helemaal met je eens Frank. Wat een vooroordelen allemaal weer.

        /   Reply  / 
      1. mike

        Dit zijn geen vooroordelen. Ik ken een marrokaanse jongen die homo is en die is echt niet veilig voor zijn eigen familie. Waarom denk je dat er zo weinig islamitische homo’s zijn? Echt niet omdat ze er niet zijn.

          /   Reply  / 
        1. Frank

          Klopt. Maar wie zegt dat deze jongen in een dergelijke gemeenschap verkeert? Zo’n situatie als jij omschrijft kan in elke gemeenschap wel (of niet) voorkomen.

            /   Reply  / 
  9. samantha

    Het zou wel echt een geweldige actie zijn als hij gay blijkt ze zijn. .. Maar tim&lucad dan :-O:-O:-O:-O:-O onee

      /   Reply  / 
  10. gtstfites

    Is die Tim een vaste rol?

      /   Reply  / 
  11. Zuhair Bakheet Bilal

    Bilal is een schande voor de marokkaanse gemeenschap!!! bij Allah (swt) zal hij gestraft worden voor zijn sodomietische gedrag. ik zweer het je: we gaan hem vinden!!

      /   Reply  / 
    1. injepoepgat

      en wij jou want het is makkelijk je te vinden dankzij je ip adres die je hebt achter gelaten door te reageren

        /   Reply  / 
      1. Zuhair Bakheet Bilal

        kerel, het was gewoon een grap
        ik ben besmet met het nederlandse virus van mensen respecteren/tolereren.
        dat krijg je vanzelf als je hier woont
        kan mij het schelen of die gast van mannen houd, hij bestaat toch niet echt

          /   Reply  / 
  12. gtstfites

    O ik had het stukje teruggezien op RTL boulevard het is een vaste rol. Dus ik denk dat Bing eruit gaat.

      /   Reply  / 
  13. Esther

    Sjors hoeft egt niet meer terug te komen, en Bing mag inderdaad ook lekker vertrekken. Als Nina en Noud nu al uit elkaar gaan vind ik dat ook de geloofwaardigheid van de serie aantasten hoor. Rik en Nuran moeten zeker samen komen

      /   Reply  / 
  14. Anoniem

    Misschien stom, maar ik vind die jongen wel een beetje op Edwin lijken….

      /   Reply  / 
    1. henriëtte

      volgens mij heb je helemaal gelijk. voor ik je bericht las dacht ik ook al dat het edwin is. het zou niet de eerste keer zijn dat er in gtst iemand opstaat uit de dood. en dan die spoiler dat lucas het één enander te weten komt. o.a. over edwin.

        /   Reply  / 
      1. vinn

        Kan toch nooit Edwin zijn, dan had Lucas en Rikki hem toch gewoon herkend… mischien wel familie maar denk het niet

          /   Reply  / 
  15. RTL4

    Tis niet Jack, want die heeft geen zwart/bruin haar, maar blond!

      /   Reply  / 
  16. gtstfites

    Ik vraag me af van die kwebbel hij ken(de)(t) Lucas en Nina nog niet eens.

      /   Reply  / 
  17. Zuhair Bakheet Bilal

    Bilal is een vuigroeier

      /   Reply  / 
  18. Linda van Doorn

    Het zal niet al te schokkend zijn, maar wat wil je na zoveel jaar! Uiteindelijk heb je alles wel een keer gehad toch?

      /   Reply  / 
  19. Willeke

    Als ik naar die foto kijkt lijkt het meer Aysen die is aangereden. Jack heeft meer blond haar..

      /   Reply  / 
  20. Linda

    Tja,ik zou ook haast willen zeggen,dat ik de persoon die is aangereden,idd verdacht veel op Edwin vind lijken…maar dat zou wel erg ongeloofwaardig zijn…….

      /   Reply  / 
  21. Sander

    Naar het haar en postuur kijkend, denk ik niet dat het iemand anders dan Aysen of Rikki kan zijn.

      /   Reply  / 
  22. Klaas

    Op een andere website staat dat Aysen wordt aangereden, dus Jack is het niet. Ik denk dat Jack op het vliegveld op dat moment Lorena staat uit te zwaaien. Ook denk ik dat op de bruiloft van Ludo en Janine opeens Marcus en zijn dochter komen, wat als één van de cliffhangers is. Dan komt de cliffhanger van Bilal, die aan Lucas vertelt dat hij verliefd op hem is. Daarna komt Noud die Mike en Nina betrapt en Nina verlaat. Dan komt Nuran die misschien wel het geheim van Yvon ontdekt, en bij Rik dit aangeeft en aan Rik vertelt dat zij verliefd is op hem. Vervolgens dus de aanrijding van Bing op Aysen, Aysen blijft doodstil liggen. En dan komt de echte cliffhanger: Tim onthult zijn geheim. En aan wie hij dit verteld blijft eerst nog geheim, maar ik denk dat in zo’n volgorde de cliff is.

      /   Reply  / 
    1. Jeroen

      Het geheim van Tim wordt niet onthuld. Er komt een app van GTST met de naam ‘Wie is Tim’. Hiermee kan je te weten komen wie hij is en wat hij in Meerdijk doet.. Marcus komt echt niet terug. Hij komt uit de ‘minder goede’GTST tijd en de jonge kijkers hebben nooit iets over hem gehoord. Ik denk dat Jack onderweg is om Lorena uit te zwaaien, nadat ze ruzie gehad hebben. En onderweg wordt geraakt door Bing.

        /   Reply  / 
      1. &*03

        Volgens de Televizier keren Marcus en zijn dochter Kimberly weldegelijk terug :)

          /   Reply  / 
        1. Jeroen

          Geen id hoe jij dit wist.. Dit had ik niet verwacht, zeker omdat Marcus uit de mindere GTST kwam..

            /   Reply  / 
  23. Robin

    Wat mij betreft is het personage Bing nu wel op en mag er wel met een knal uit :P

      /   Reply  / 
  24. MARK

    ik vind het personage Bing kut,
    Maar ik vind Everon Jackson Hooi wel een heel goede acteur

      /   Reply  / 
    1. Levi

      Meen je dat? Everon is wat mij betreft een van de slechtste acteurs uit GTST. Overigens is hij wel geschikt voor de soap, want daar kun je vaak langs houterig en matig acteerwerk heen kijken. Waarschijnlijk ook de reden dat hij geen films doet

        /   Reply  / 
  25. Daniel

    zijn jullie soms vergeten dat Everon enkele jaren terug een Amerikaanse filmprijs heeft gewonnen voor beste buitenlandse acteur in een horrorfilm…

    Lijkt me sterk dat je zo’n prijs niet voor niets krijgt.

      /   Reply  / 
  26. Diana

    Het js geen jack die daar ligt hoor ! Maa bilal hij heeft een gastrol en geen vaste rol maar hij mag, nuran meenemen en nooit meer terug keren. Maar het is ook geen rikki en ook geen noud want noud gaat weg dus dat is al bekend en sjors is getuige van het ongeluk

      /   Reply  / 
  27. Paultje

    Bilal wordt aangereden, ben ik echt de eerste die het ziet?!?!?!?!?!?!?!?!

      /   Reply  / 
    1. Rtd

      Dat zou ook heel goed kunnen idd.. Dat Bilal wordt aangereden…. Want dan is die gelijk de serie uit, en kan Nuran zich op Rick richten…
      zit wat in idd!!

      Maar wanneer komt het verhaal uit dat Aysen Danny vermoord heeft?? Daar wordt nu helemaal niet meer over gesproken…

        /   Reply  / 
  28. gtstfites

    Waarom zou een gastpersonage aangereden worden? Er is een grote kans dat er een personage eruit gaat. want die Tim is een vaste castlid.

    Ik denk zelf dat Bing achter slot en grendel verdwijnt nadat hij Aysen of Jack heeft aangereden

    Verder gaan Lorena (naar haar tante) en Noud (geen idee waar) met het vliegtuig weg.

      /   Reply  / 
  29. JORDY94

    en dan crasht dat vliegtuig en is dat de cliff!

      /   Reply  / 
  30. Pingback: Marcus Sanders (Hugo Metsers III) keert terug in GTST | Zappen

  31. Esmeralda

    Omg ik dacht de hele tijd dat is Jack die daar ligt maar nee dit is iemand anders! (kleur haar) dit is die nieuwe die 2 juli voor het eerst te zien is …. (Nicky Scheers) weet het zeker ik hoop dat hij een vaste rol krijgt heb nog steeds het vermoeden nieuw vriendje Lucas? Ben benieuwd kan niet wachten tot de cliff!!

      /   Reply  / 
  32. gracias

    Het is Bilal dat zie je toch zo en wat dat berichtje van Nicky Scheers aangaat, dat is geplaatst op een fansite… kan je nou niet echt serieus nemen! Endemol heeft nog niets bevestigd!

      /   Reply  / 
    1. vinn

      Zal je net zien, Bilal en Lucas bekennen eindelijk wat ze voor elkaar voeren en zijn zo’n 2 dagen een gelukkig stel. Vervolgens wordt Bilal doodgereden en is Lucas weer een geliefde kwijt, waardoor hij in een enorme depressie raakt waar de geest van Edwin (en Bilal) hem uit gaat helpen

        /   Reply  / 
  33. Daniel

    Bilal zal echt niet dood gaan nog, de schrijvers kunnen met zijn evt homoseksualiteit nog vele kanten op

      /   Reply  / 
  34. peter

    ik zou voor een vliegtuigongeluk kiezen waar de hele set in zit,
    dus allemaal weggeschreven
    dan kunnen ze met nieuwe acteurs weer 20 jaar verder
    want de serie wordt er nu alleen maar ongeloofwaardiger door
    nieuwe acteurs nieuwe kansen

      /   Reply  / 
    1. Wouter

      Als RTL graag 1,5 miljoen kijkers wil verliezen wel ja.

        /   Reply  / 
  35. peter

    Nee hoor als ze het goed aanpakken kan de kijkcijfers zefs nog hoger worden
    Vroeg laatst aan een groepje vrouwen wat er nou zo spannend aan is
    Er is geen moer aan, zijn de mooie tv plaatjes die verslavend werken
    als dat ook zo bij 1,5 miljoen vrouwen is , dan mankeert er wat aan

      /   Reply  / 
  36. Carlijn

    Ik hoop het volgende:
    Janine die eindelijk de serie uit wordt geschreven. Als Maxime wraak neemt hoop ik dat het voor Maxime zelf helemaal goed afloopt.
    Ook hoop ik dat Aysen de serie uit gaat maar dan wil ik dat er eerst nog uitkomt dat ze Danny heeft vermoord.
    En Bianca kan ik ook niet uitstaan. Ik weet niet wat het is, maar toen Anton & Maxime een affaire begonnen had ik totaal geen medelijden met haar, en toen ze Bram voor Edwin aanzag en dat hele verhaal… bahh
    Dus: Janine & Aysen eruit, Maxime & Anton bij elkaar. Maxime mag na 4 jaar Meerdijk ook wel een keertje trouwen ;p

      /   Reply  / 
  37. Diana

    Ik weet dat het bilal is hij aat dood !!!!!!!

      /   Reply  / 
  38. Diana

    Aat = gaat

      /   Reply  / 
  39. Nick

    Dit is wel errug vreemd hoor, nadat ik had gezien dat bij exits en rentrees of entrees mark van eeuwen zijn naam stond staat het er opeens niet meer, alleen die van terence schreurs…

      /   Reply  / 
  40. Pingback: GTST: Bilal geen blijvertje voor Lucas Sanders | Zappen

  41. Pingback: GTST: Tim Loderus onthult geheim aan Anton Bouwhuis | Zappen

  42. west

    Zuhair
    Bilal, Nuran, Aysen zijn geen marokkanen maar turken.Bilal heet in het echt Sinan

      /   Reply  / 
  43. stephen

    Ik weet het zeker dat bing uit de serie gaat want die krijgt een ander rol elders en wil veel andacht daaraan besteden en jack verlaat ook de saop om de zelfde reden . Ik vindt dat sjors moet blijven en meer bloot in de serie moet verschijnen en geld ook voor de andere acteurs en actrice neem een voorbeeld van lucas en bilal die zijn meer gewacht in hun liedes scene maar de anderen zijn toch terug houden .

      /   Reply  / 
  44. TARZAN

    ALLEMAAL FLIKKERS DIE BLEEKSCHETEN

    VIVA BING EN AYSEN I LOVE YOU

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>