GTST: Bilal geen blijvertje voor Lucas Sanders

Een echte nieuwe gay romance in Goede Tijden Slechte Tijden laat nog even op zich wachten. Vlak voor de zomerstop ontstond een vurige en gepassioneerde kus tussen Lucas Sanders en de Turkse nieuwkomer Bilal. In de eerste aflevering van seizoen 23 (1,8 miljoen kijkers!) was al te zien dat Bilal meteen weer de kasthomo uithing en Lucas welhaast dwong de zoen te ontkennen. Veel GTST-fans vragen zich af of Bilal op den duur misschien het nieuwe vriendje van Lucas wordt, daar heeft acteur Ferry Doedens nu uitsluitsel over gegeven.

In Vandaag de Dag vertelt de acteur: “Ik mag helaas nooit vertellen wat er allemaal gaat gebeuren. Maar ik kan wel zeggen dat hij een gastrol heeft. Hoe lang hij blijft en tot wanneer, blijft geheim, maar Bilal is nog wel even te zien.”

Het antwoord viel enigszins te verwachten, Bilal was namelijk de grote afwezige op de nieuwe castfoto van Goede Tijden Slechte Tijden. Maar wie weet staat er een andere grote liefde voor Lucas te wachten. “Er komen leuke dingen aan, een en ander krijgt een wending waar je als kijker niet doorhebt waar het naar toe gaat. Het wordt heel spannend”, aldus Ferry.

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- GTST: Sjors wraakzuchtig, Lucas verliefd en Nina sip
- Castfoto GTST 2012: Wel Tim en Jack, geen Bilal
- Mark van Eeuwen stapt op bij GTST
- Sterk GTST-seizoen bereikt cliffhanger: Bye bye Jack?
- Wie Is Tim-app GTST lek + weer scripts gevonden
- Marcus Sanders (Hugo Metsers III) keert terug in GTST
- GTST cliff 2012: 3 liefdesbreuken en roekeloze Bing

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “GTST: Bilal geen blijvertje voor Lucas Sanders

  1. Pingback: GTST: Tim Loderus onthult geheim aan Anton Bouwhuis | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>