GTST: Miskraam voor Nina na catfight Maxime en Janine?

De verhaallijn in Goede Tijden Slechte Tijden over de zwangerschap van Nina Sanders lijkt gisteren een verrassende plotwending te hebben genomen. Want door een catfight tussen moeder Janine en tante Maxime is Nina ten val gekomen, waarbij ze ook nog eens werd geschampt door een langzaam rijdende auto. In de montage leek het wel een doodsklap, zo hard was de knal. De cliffhanger van de maandaguitzending was dan ook het bevriezende beeld van een ogenschijnlijk levenloze Nina Sanders. Nu komt Nina er vast wel weer bovenop, maar haar ongeboren kindje ook?

Het was al een wat gekunstelde verhaallijn hoor. Vriendje Mike die zich koste wat kost wil binnenwerken in de Sanders-clan en daarom stiekem een condoom doorprikt. Niet veel later blijkt Nina zwanger, alleen heeft ze op dat moment al gebroken met Mike. En weer niet veel later komt ze terug bij haar man Noud. Dezelfde Noud die zich redelijk makkelijk over de buitenechtelijke zwangerschap heenzet en het kind belooft te accepteren. Een situatie die Mike een doorn in het oog zit. Een spreekwoord met twee honden, een been, en er mee heen lopen, zullen we maar zeggen.

Mocht het ongeluk annex aanrijding inderdaad lijden tot een miskraam, dan zijn de problemen van het jonge grut in deze verhaallijn opgelost. Al ontstaat er een nieuw probleem bij de opvoeders. Janine, die per ongeluk haar eigen dochter hoekt en zo de vernieling in helpt. Vanwege een geschil met Maxime waarin niemand haar gelooft. Het betekent niet alleen een definitieve breuk tussen Janine en Maxime, het ongeluk zal ook een zware beproeving blijken voor haar relatie met Ludo, terwijl hun liefde toch al zo onder druk stond.

Spanning en sensatie in Meerdijk! Vanavond het vervolg!

Zie ook:
- GTST: Nieuwe liefde voor Lucas op komst
- Pip Pellens terug in vaste cast GTST
- Probleem GTST: onvruchtbare Sjors in het echt zwanger
- GTST: Marjolein Keuning verheugt zich op Marcus Sanders

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “GTST: Miskraam voor Nina na catfight Maxime en Janine?

  1. Tim

    Die actrice die Nina speelt is toch wel zooo slecht. Altijd van die rare ogen opzetten, verschikkelijk slecht acterend wicht is het.

      /   Reply  / 
    1. bianca

      dat is echt weer een opmerking van een man als je dat zo vind moet je er niet naar kijken

        /   Reply  / 
  2. Mark

    Mee eens. Je zou d’r maar moeten zoenen. Heb zoo medelijden met ruud feltkamp

      /   Reply  / 
  3. Marijn

    Vanavond is er een nieuwe acteur die de rol van Tim speelt. Zie de aflevering van SHOWGEMIST op twitter.com/showgemist.

      /   Reply  / 
  4. Paula

    Die Nina is inderdaad te vreselijk voor woorden. Totaal naar mens om te zien, acteren kan ze ook niet, en dan altijd dat zeikerige stemmetje van dr. Ze heeft ook maar 1 gezichtsuitdrukking.

      /   Reply  / 
  5. yvonne

    wat een akelige reactie op de ROL van nina ……ja ze speelt toch een rol ??????laat iedereen in z,n waarde a.u.b.

    gr yvonne

      /   Reply  / 
    1. Carla

      Ze speelt gewoon heel erg slecht, dat heeft niks met de rol te maken.

        /   Reply  / 
      1. Karlijn

        Als ze slecht zou spelen zou ze vast geen nu al 8 jaar in de serie zitten!

          /   Reply  / 
        1. Levi

          Die mag ze blijven spelen, omdat zij als ‘dochter’ van Janine perfect gecast is. Zoiets vind je niet zo snel.
          Haar acteerkwaliteiten laten het afweten, maar ach het is een soap. Op dat filmrolletje na zit er voor haar niet zo veel in. Dat geldt ook voor vrijwel de rest van de soapacteurs.

            /   Reply  / 
  6. Jessy

    Jemig wat een zure reacties zeg, zijn jullie jaloers ofzo?

    Ik vind dat Marly van der Velden de rol van Nina heel goed neerzet. Zo goed dat veel mensen blijkbaar denken dat ze in het echt ook zo is.

    Ik hoop in ieder geval dat ze nog lang te zien is in GTST. Respect hoor als je daar als 17(!) jarige in begint en de rol uitgroeit tot een bepalend karakter.
    Ga zo door Marly!

      /   Reply  / 
    1. Willeke

      Hatsikidee! goed gezegd

        /   Reply  / 
      1. bianca

        helemaal mee eens

          /   Reply  / 
  7. vinn

    Ik hoop echt dat het Maxime lukt haha, heel slecht maar ik hou er wel van! Ze heb natuurlijk al het recht om kwaad te zijn op Janine

      /   Reply  / 
    1. MjH

      @Vinn, nou ik niet. Moet toch eens eindelijk uitkomen, wat Maxime allemaal bekokstoofd. En ook eens duidelijk worden wat een (sorry voor het woordgebruik) smerig loeder ze is.

      Altijd maar wraak en nogeens wraak. Het is allemaal in haar jeugd gebeurd, heel erg hoor, maar er worden nu mensen de dupe van, die hier niets aan kunnen en konden doen.

        /   Reply  / 
  8. Gtstfites

    Er zijn geruchten dat Everon Jackson Hooi geen opnamens meer heeft sinds begin januari, maar ik geloof het niet

      /   Reply  / 
  9. Diana

    Janine heeft haar kleinkind / dochter bijna vermoord door haar woede voor maxime

      /   Reply  / 
  10. Diana

    Nina is geen moeder type die verhaalijn gaat verkeerd lopen ik dénk dat ze alsnog een miskraam krijgt!! Want ik gun mike geen kind na t wat hij heeft gedaan een condoom inprikken ja, dat is een betrouwbaar vriendje vreemdgaan je man,voor schut zetten en zomaar een kind verwekken.. Als ludo wist wat hij had gedaan leefde hij niet meer

      /   Reply  / 
  11. Randy

    Nina en een kind?? dat gaat niet samen, ze heeft het te druk met zichzelf en wat anderen van haar vinden, en ik zie Nina ook niet echt als moeder, meer als zusje, alles moet om haar draaien in de familie en Noud verdiend veel beter dan zo’n verwend ding en Mike, verdiend zichzelf

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>