Tijdelijke recast rol Sjors Langeveld in GTST

Inge Schrama is gerecast in Goede Tijden Slechte Tijden. Vanaf vanavond is niet Inge te zien als Sjors, maar vertolkt Sanne Langelaar de rol. De komende zes weken is ze te zien in Meerdijk. Een tamelijk ongeplande move van producent Endemol; Inge moest op doktersadvies rust nemen en ging dus vervroegd met zwangerschapsverlof.

“Ik had twee dagen de tijd om een heel dikke stapel teksten te leren. En opeens stond ik in het huis van Ludo Sanders. Ik zal die eerste draaidag nooit vergeten”, aldus Sanne in De Telegraaf.

In de serie is het karakter van Sjors onvruchtbaar. De makers moesten dus wel om het groeiende buikje van Inge Schrama heen werken. Haar karakter zou dan ook tijdelijk uit Meerdijk verdwijnen. Maar nu is er dus halsoverkop met een recast gewerkt.

Endemol had Sanne nog vers in het geheugen vanwege een eerdere auditie. Voor die rol werd ze afgewezen omdat ze te veel op Inge Schrama leek. Dat zou verwarrend zijn voor de kijker. Maar voor dit tijdelijke optreden is ze dus geknipt.

Zie ook:
- Probleem GTST: onvruchtbare Sjors in het echt zwanger

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Tijdelijke recast rol Sjors Langeveld in GTST

  1. vinn

    Ze heb inderdaad wel wat weg van Sjors. Goede recast dus.
    Vind personage Sjors niet zo leuk, nu ze van Bing af is wordt ze wel al wat leuker maar ben benieuwd naar de invulling van Sanne

      /   Reply  / 
  2. $ Dollar Bill $

    Kunnen ze bij Sjors geen character switch doen ofzo.

    Het is de dochter van Martine Hafkamp en Frits van Houten en zo’n saai suf figuur is het geworden.

      /   Reply  / 
  3. Janine Van Der Weide

    De eerste Sjors was al irritant, maar dit meisje is niet te toppen. Walgelijk irritant!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>