Ontknoping parachutemoord GTST duurt nog maanden

ferry doedensWie heeft de parachute van Mike Brandt in Goede Tijden Slechte Tijden onklaar gemaakt – en verdwijnt dus vrijwel zeker voor vele jaren in de bak? Het is de vraag die de soapkijker al een tijd bezig houdt. Eerst wees alles op Nina, die op bewakingsbeelden is gespot en sindsdien haar tasje probeert te verduisteren. En afgelopen vrijdag leek Lorena opeens hoofdverdachte, aangezien haar vingerafdrukken op de tang zijn gevonden die de banden van de parachute heeft doorgeknipt. Maar de ontknoping van de whodunit-verhaallijn laat nog heel lang op zich wachten.

Dat verklapt Ferry Doedens vanavond in Life4You. “Wie de touwtjes heeft doorgeknipt, daar kan ik natuurlijk niets over zeggen. Maar dat komt ook nog niet heel snel aan het licht, misschien over een half jaar.”

De acteur die Lucas Sanders speelt beweert dat de opnames nog niet eens bij dit punt zijn aanbeland. Tussen opnemen en uitzenden zit doorgaans 4 tot 6 weken. “Misschien komt het na de Kerst. Ze gaan dit natuurlijk heel lang uitmelken, zo lang mogelijk maken!”

Zie ook:
- Parachute-cliff GTST geïnspireerd jatwerk van Britse serie?
- GTST: Is Monika dader fatale parachutesprong?
- Dit is de echte castfoto van GTST seizoen 24
- Louis Talpe koos zelf voor exit uit GTST

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ontknoping parachutemoord GTST duurt nog maanden

  1. Vinn

    Verbaasd mij dan weer helemaal niks! Ben benieuwd woe ze allemaal verdacht gaan maken. In de app was bijv te zien dat ook Laura die tang vast had en dat Lorena de tang vast had om idd haar jasje te maken (wiet heeft hier een foto van)

    Mischien moeten ze een app maken “wie beland achter trailes?

      /   Reply  / 
  2. Daan

    Wie kan er over 7 maanden terugkomen met baby…Monica

    Bing het kind, en Monica de bak in, wegens moord

      /   Reply  / 
    1. Vinn

      Daar had ik niet aangedacht, lijkt daar inderdaad op

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>