GTST: Nieuwe Bianca Bouwhuis blijkt oude bekende

elvira out cynthia abmaVanaf maandag 9 december keert Bianca Bouwhuis weer terug in Meerdijk. Cynthia Abma geeft niet langer invulling aan dit karakter in Goede Tijden Slechte Tijden, de rol is gerecast en zal vanaf dan worden gedragen door Elvira Out. En dat is meteen een oude bekende in de RTL-soap, want zes jaar geleden vertolkte Elvira al een bijrol: psychologe Emma Snijder.

“Toen ik er zes jaar geleden in zat, vind ik het jammer dat ik destijds weer weg moest”, vertelt Elvira aan RTL Boulevard. “Absoluut. Ik heb dat toen een oaar weken gedaan en ik voelde me wel thuis. Ik vond het leuk en had fijne collega’s.”

De cast van GTST heeft ondertussen heel wat wisselingen ondergaan, maar op de set is dus nog een aantal oude bekenden over. Maar haar directe tegenspelers, Joep Sertons en Guido Spek, zijn nieuw gekomen in de soap.

Het karakter Bianca is even in het buitenland om bij te komen van een turbulente tijd: een man die jarenlang zijn vreemdgaan verzweeg – waar een buitenechtelijk kind uit voort gekomen is, de drugsverslaving van zoon Sjoerd terwijl zoon Edwin om het leven kwam. En de vermeende moord op haar broer Mike. In december is Bianca weer terug. “De grote vraag is of de rust haar goed heeft gedaan? Er staat haar namelijk een verrassing te wachten die haar hele leven weer volledig op zijn kop gaat zetten”, laat RTL al doorschemeren…

Zie ook:
- Ontknoping parachutemoord GTST op 12 november
- GTST: Moordenaar Mike komt uit vaste cast
- Kijker GTST neemt afscheid van Cynthia Abma

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “GTST: Nieuwe Bianca Bouwhuis blijkt oude bekende

  1. Ronald - HD

    Ik kan me haar echt niet herinneren. Wat was haar verhaallijn toen dan?

      /   Reply  / 
    1. Nina

      Met Morris, die ingehuurd was door Ludo

        /   Reply  / 
  2. mark

    De psychologe van Morris. Die had Ludo willen vermoorden. Zij heeft hem tbs bezorgd in opdracht van ludo

      /   Reply  / 
  3. judy

    Maar wie o wie heeft de parachute nou gesaboteerd? ??

      /   Reply  / 
    1. Nina

      Jij toch Judy

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>