Janine wil niet zonder Ludo in GTST blijven

ludo janine gtstHet zijn spannende weken in Goede Tijden Slechte Tijden. Het joyriden met de boot van Ludo Sanders haalt bij de zakenman het bloed onder de nagels vandaan, waardoor hij zich laat gelden als de schurk die we allemaal kennen, maar vele jaren niet hebben gezien. Tot groot genoegen van Caroline de Bruijn, die zijn ex Janine in de serie speelt. Caroline is in werkelijkheid de partner van Erik de Vogel (Ludo) en ze kan zich niet voorstellen dat één van hen afzonderlijk doorgaat in de soap.

Caroline vertelt in Vrouw van De Telegraaf: “Ik doe niet aan carrièreplanning, ik geloof meer in mogelijkheden die voorbij komen. Wie weet denken Erik en ik over twee jaar: ‘Laten we een wijnboerderij beginnen ergens in Zuid-Afrika’. Maar bij GTST kunnen ze ok denken: ‘Nu zijn we wel een keer klaar met die rol van Janine.’ Ik zie het niet gebeuren dat Erik dan blijft doorspelen of andersom. Dan gaan we er waarschijnlijk samen uit.”

Ze vervolgt: “In de serie heeft Janine Ludo al een keer doodgeschoten. Althans, dat leek zo. Zelfs collega’s wisten niet dat Ludo nog leefde. Een paar maanden moest ik dat geheim houden. Dat ik tegen collega’s moest liegen en me daarom maar opsloot in de kleedkamer, was echt afschuwelijk. Dus dat nooit meer!”

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Janine wil niet zonder Ludo in GTST blijven

  1. nawel

    Als ludo en janine eruit gaan, dan kijk ik geen gtst meer.

      /   Reply  / 
  2. nick

    A jammer en vanavond de cliffhanger

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>