Willeke van Ammelrooy ontketent diva-strijd in GTST

willeke van ammelrooyRuim een maand voor de zomerstop van Goede Tijden Slechte Tijden duikt een nieuw karakter op, die Meerdijk op zijn grondvesten zal doen laten schudden. Willeke van Ammelrooy maakt haar entree als Paula Muller, de moeder van Vincent. Althans, de adoptief moeder, want Maxime is de biologische moeder. Paula en Maxime liggen elkaar totaal niet, een diva-strijd is geboren.

“Mijn echtgenoot was de leraar van Maxime, zij was een studente van mijn echtgenoot”, vertelt Willeke over haar karakter Paula. “Zij vonden elkaar op een gegeven moment wel erg leuk, te leuk…”

Het blijkt dat Maxime zwanger werd van Paula’s man. Onder zware druk van Paula staat ze haar kind uiteindelijk af aan Paula en haar man, Maxime is op dat moment 19 jaar oud.

Uit een preview op GTST blijken Paula en Maxime elkaar zo ongeveer in de haren te vliegen. “Je hebt hem in de steek gelaten, jarenlang niks laten horen en nu vertel je de ene leugen na de andere”, bijt Paula toe. Paula denkt zeker te weten dat Maxime haar mond wel houdt over de waarheid, omdat ze Vincent dan kwijt zal raken. Maar Maxime laat zich niet kennen. “Na mijn kant van het verhaal zal dat wel anders zijn. Ik doe alles voor mijn kind!”

Willeke: “Ik denk dat je door Paula en de hele geschiedenis met Maxime meer te weten komt over het verleden van Vincent.”

Menigeen zal wat verwonderd hebben opgekeken, toen Willeke bekend maakte te gaan spelen in GTST. Maar zelf vindt de gerespecteerd actrice het helemaal niet zo gek. “Ik vind het mijn taak om zo veel jonge mensen heel veel ervaring van mezelf te geven. Dat was een doorslaggevende factor om mee te doen.”

Zie ook:
- Zomercliff GTST 2014 bestaat uit veel kleine cliffhangers
- GTST: Willeke van Ammelrooy speelt moeder Vincent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>