Toprak: Grote verrassing voor Nuran in GTST

toprak yalcinerToprak Yalçiner speelt al 2,5 jaar de rol van Nuran Baydar in Goede Tijden Slechte Tijden en in die periode is haar rol veranderd van een streng doch rechtvaardige moslima in een chagrijnige en vervelende losbol. “Heerlijk om te spelen”, vindt Toprak dat. De laatste weken brengt ze in een rolstoel door wegens een halfzijdige verlamming, maar volgens Toprak staat Nuran binnenkort een grote verrassing te wachten.

Wat die verrassing is, geeft ze niet prijs. Maar gezien eerdere verlammingen in GTST – of blindheid – zou het zomaar kunnen dat ze op miraculeuze wijze opeens geneest!

Hoe dan ook, Toprak geniet van haar alter ego. “Nuran was heel gelovig, tot het moment dat haar man Rik de bak indraaide. Toen dacht ze: het maakt toch allemaal niet meer uit wat ik doe”, vertelt ze aan Televizier.

Hoogtepunt was de scène waarbij ze door een winkelruit viel, enige weken terug. “Daar heb ik zo veel voorpret om gehad. We hebben er bijna twee dagen met een coach voor geoefend en het eindresultaat was fantastisch. Ik schrok er zelfs een beetje van hoe echt het eruitzag, met dat nepbloed en suikerglas. Ik moest voor die scène drie uur op de grond liggen, anders zou het nepbloed alle kanten zijn opgelopen. Iedereen vroeg of ik het niet koud had en zo, maar ik vond het alleen maar geweldig.”

Toprak is overigens één van de deelnemers in Ranking the Stars deze zomer.

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Richard Groenendijk terug in Ranking the Stars
- Peter Faber in GTST; oude vlam Maxime?
- Zomercliff GTST 2014 bestaat uit veel kleine cliffhangers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>