Richard Groenendijk terug in Ranking the Stars

richard groenendijkBNN komt deze zomer met een nieuwe editie van Ranking the Stars. In het elfde seizoen zijn in elk geval Richard Groenendijk, Edsilia Rombley en Freek Bartels van de partij, meldt RTL Boulevard.

Richard beleefde vorig jaar zijn doorbraak als tv-personality in het spelletje met Paul de Leeuw. Het afgelopen seizoen was hij niet van de buis te slaan met optredens in Wie Ben Ik?, Volgende Week, Het Zijn Net Mensen en als vaste gast in RTL Late Night. Daarnaast heeft hij een pilot opgenomen voor RTL 4: Jopie Parlevliet.

Update 12.30 uur: BNN maakt ook bekend dat Tim Douwsma, Marc van der Linden, Toprak Yalçiner, Christina Curry, Cilly Dartell en Milika Peterzon dit seizoen ook meedoen.

Paul: “Het belooft een bijzonder seizoen van Ranking te worden. Zo komt zelfs in één aflevering de moeder van Christina Curry, Patricia Paay, langs. Benieuwd hoe zij elkaar rangschikken!”

Zie ook:
- Paul, Marc-Marie en Richard met moderne Waku Waku
- Pilot voor RTL 4: Richard Groenendijk als Jopie Parlevliet
- Richard Groenendijk met rubriek in RTL Late Night
- Richard Groenendijk: Mezelf zijn op tv werkt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Richard Groenendijk terug in Ranking the Stars

  1. Bloempje

    Altijd leuk als Richard op TV is, gewoon lekker gewoontjes en heerlijke humor! Goed gekozen. Hoop dat Ferry Doedens niet meedoet, wat een vreselijk joch is dat zeg. Bléh

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>