Aderlating GTST: Gigi Ravelli stopt als Lorena Gonzalez

gigi ravelliMeerdijk verliest één van haar meest kleurrijke personages. Lorena Gonzalez verlaat nog deze week het soapdorp. Actrice Gigi Ravelli vindt het na zeven jaar mooi geweest en gaat nieuwe paden verkennen. Wat die nieuwe paden zijn, is nog even onbekend.

“Het is wel jammer, maar ik zie het niet als iets negatiefs. Het is positief, een nieuw hoofdstuk in mijn leven”, laat Gigi aan RTL Boulevard weten. Ze heeft al bijna twee maanden geen opnames meer gehad en de lange studiodagen mist ze nog niet. “Ik heb iedereen nog op Whatsapp, zit ook in de groepsapp, dus ik hoor er nog wel een beetje bij.”

In de serie komt Lorena tot inkeer; ze kan niet doorgaan met haar levensstijl die van list en bedrog aan elkaar hangt. In het buitenland hoopt ze op het rechte pad te komen. “Klaar met de bitch spelen? Nee, het was heftig maar ik vond het heerlijk. Ik ben supertrots op Lorena. Hoe ze binnenkwam als bitch, ze steeds grappiger werd. Ze heeft heel veel stunts uitgehaald.”

Gigi heeft er geen geheim van gemaakt ambities te hebben op het gebied van presenteren. Voor Net 5 heeft ze Daten in het Donker gedaan, overigens zonder succes. En op RTL 4 deed ze één seizoen Campinglife.

Erg jammer dat ze Goede Tijden vaarwel zegt, heb erg genoten van Lorena. Zeker de scenes met Lucas waren vaak hilarisch. Maar wie weet dat Wiet wat richting de humor van Lorena opschuift, blijven die lolletjes ten minste behouden.

Zie ook:
- GTST: Anna Brandt op bezoek bij familie Bouwhuis
- GTST: Jette van der Meij hoopt op terugkeer soapzoon Sil
- Nieuwe tune GTST klinkt ouderwets vertrouwd

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Aderlating GTST: Gigi Ravelli stopt als Lorena Gonzalez

  1. Vinn

    Zo jammer, naast dat Lorena voor een hoop sensatie zorgde, zorgde ze ook voor een hoog humor gehalte. Ik kan mij wel vinden in dat Wiet dit misschien over kan nemen. Wel gek dat ze weg gaat als haar beste vrienden Lucas en Nina nog weg zijn

      /   Reply  / 
  2. Den

    Jack en Lorena waren hylarisch samen

      /   Reply  / 
  3. Tim

    Ik vond haar altijd een van de matigste actrices.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>