Christophe Haddad: Nick zorgt voor donkere tornado in GTST

christophe haddad nick sandersNa alle speculaties over zijn terugkeer heeft Christophe Haddad het bevestigt: zijn alter ego Nick Sanders is binnenkort weer te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Al een tijdje bivakkeert hij op de set van de soap. “De makers belden me op en ze legden me een verhaallijn voor, met de vraag of ik daar iets voor voelde.” En dat is zeker het geval.

In Meerdijk weten ze niet beter dan dat Nick is omgekomen bij een explosie in de stallen van huize Sanders. Maar de kijker heeft Nick in 2012 zien vertrekken, zwaar gehavend door de explosie, en met een vals paspoort.

Nick heeft nooit lekker gelegen in de familie en het is dan ook niet verwonderlijk dat hij op wraak zint. “Nick zorgt voor een donkere tornado in GTST”, aldus Christophe. Donkere wolken pakken zich al samen boven de familie: Lucas is ontvoerd, Nina ligt in coma en Ludo wordt gedwongen de verantwoordelijkheid op te eisen van de moord op zakenman Reinier Veltman. Maar of Nick dat ook bewerkstelligt…?

Zie ook:
- GTST: Christophe Haddad terug als Nick Sanders
- Nick Sanders mocht niet doodgaan in GTST
- GTST: Gaby Blaaser speelt zus Thijs Kramer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Christophe Haddad: Nick zorgt voor donkere tornado in GTST

  1. samantha

    Mooie ventje is het. lekkere belg lol :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>