Juvat Westendorp na 2 maanden alweer uit GTST?

juvat westendorpAl heel de week werkt Goede Tijden Slechte Tijden naar een hoogtepunt toe. En dat gebeurt op – hoe kan het ook anders – een huwelijk. Op het trouwfeest van Sjors en Tim vindt een moord plaats, zoals het zich laat aanzien. Want in de cliff van gisteren is te zien hoe Ardil Baydar van grote hoogte naar beneden valt. Zich te pletter valt?

Uitgerekend als Aysen haar hand uitreikt om de problemen uit het verleden uit de weg te ruimen, heeft Ardil geen tijd voor zijn zus. Terwijl hij naar Meerdijk lijkt gekomen om juist toenadering te zoeken met haar.

Maar Ardil is verwikkeld in een drugsdeal die compleet uit de hand loopt. Het bewaren van een koffer met cocaïne schuift hij op Anna Brandt af, die op haar beurt verzaakt bij oom Anton. De cocaïne wordt door de gootsteen gespoeld en Ardil moet tamelijk onverwachts de koffer weer overhandigen aan de geheimzinnige Rox.

Wat zich precies op het dak van Boks afspeelt, hebben we gisteren nog niet te zien gekregen. Wel zagen we dat Ardil gillend achterover valt en met een doffe klap neerkomt. Dodelijke val? Zoveel zal vanavond blijken.

Ik hoop het overigens niet. Ardil is pas twee maanden terug in GTST gekomen, maar blijkt een interessant karakter. Sterk gespeeld ook door Juvat Westendorp. Mag van mij nog wel even blijven.

GTST, 20.00 uur, RTL 4

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Juvat Westendorp na 2 maanden alweer uit GTST?

  1. Sam

    Sinds vrijdag 17 april weten we dat Ardil overleden is. Jammer want Ardil was een grote aanwinst voor GTST. Maar trouwerijen en GTST betekenen moord en doodslag. Het heeft er alle schijn van dat Thijs Ardil door het raam heeft geduwd maar ik zeg ; Wiet heeft hem geduwd omdat ze denkt dat Ardil met Anna een verhouding heeft. Ze duwde hem maar heeft dit niet gewild uiteraard.

      /   Reply  / 
  2. Thijs kramer

    Ik en wiet hebben het gedaan want we waren boos op hem. Sssshht niks zeggen eh?! het moest gewoon gebeuren

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>