Babette van Veen terug in GTST

GTST BABETTE VAN VEENGoede Tijden Slechte Tijden krijgt bezoek van een oud-gediende. Babette van Veen loopt alweer enige tijd op de set rond om binnenkort terug te keren als Linda Dekker. En ze is niet alleen!

RTL heeft vandaag een soort persconferentie belegd in de GTST-studio’s, waar een oude bekende een welcome home-party heeft in De Koning. Deze actrice neemt meteen een nieuw personage mee naar Meerdijk: haar zoon (filmpje).

RTL vertelt over de verhaallijn: Na een bewogen leven te hebben geleid in Canada, besluit Linda Dekker met haar puberzoon Rover Dekker (gespeeld door Buddy Vedder) naar Meerdijk terug te keren. Haar dochter blijft vooralsnog achter op een kostschool. In Canada leidde Linda en haar gezin een rijk en gemakkelijk leven. Toch kreeg de familie de nodige problemen waardoor Linda, inmiddels gescheiden, met haar zoon een nieuw bestaan moet opbouwen in het bekende Meerdijk. Een aantal Meerdijkers zal echter raar op kijken van Linda’s terugkeer.

Babette (47) zat in de eerste aflevering ooit, maar vertrok in 1998 uit de serie. In 2005 keerde ze al eens terug voor een gastrol. Vanaf maandag 29 juni is ze weer op tv te zien, vlak voor de zomerstop.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Babette van Veen terug in GTST

  1. Daan

    eerste scene ooit, geloof ik

      /   Reply  / 
  2. thijs

    De tweede. De allereerste scene ooit was op schiphol. We volgden de rij naar een telefooncel alweer een vrouw haar zoon probeerde te bereiken. Laura was het allereerst GTST personage dat we in beeld zagen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>