RTL 4 verlengt contract GTST 4 jaar

GTST_5000_SITE-575-385-575-385-0-0-575-385_510_341_c1De vlag kan uit in Meerdijk, RTL maakt vandaag bekend nog vier jaar door te gaan met Goede Tijden Slechte Tijden. Het betekent dat de soap in elk geval tot in 2019 is te zien op RTL 4 – en op andere beeldschermen, benadrukt programmadirecteur Erland Galjaard.

Hij laat in een persbericht weten: “Ook het afgelopen seizoen heeft GTST opnieuw bewezen immens populair te zijn. De serie heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt en is niet alleen op televisie succesvol, maar inmiddels op elk scherm. Deze zomer komen RTL en Endemol weer met een bijzonder initiatief waardoor Meerdijk voor alle fans nóg meer gaat leven en wel heel dichtbij komt. Op 1 oktober vieren we natuurlijk ook nog het 25-jarig bestaan van de serie met een dubbele aflevering. Alle reden voor RTL om het contract met vier jaar te verlengen.”

De jubileumaflevering van 1 oktober is grotendeels in het buitenland opgenomen. Verder kondigt RTL aan dat de website gtst.nl volgende week een gronde makeover krijgt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>