GTST-gerucht: Bing ziet draagmoeder Monica terug

bing monica gtstHet gerucht gaat al twee weken en De Telegraaf denkt het nu zeker te weten: Camilla Meurer keert terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Camilla wie? Camilla, die twee jaar terug invulling gaf aan de rol Monica de Klein, de beoogde draagmoeder van Bing Mauricius. Een snelle optelsom leert dus dat het vreemde, rondrennende kind in de cliffhangeruitzending wel eens het kind van Bing zou kunnen zijn.

Het karakter Monica doet voorjaar 2013 haar intrede in GTST als scharrel van Bing. Monica wil meer, Bing niet. Wel staat hij te springen om een kind. De twee komen uit op illegaal draagmoederschap, waarbij Monica een flinke som geld krijgt. Uiteindelijk draait dit uit op een miskraam. Althans, dat laat Monica zo lijken. Vlak voor de zomerstop vertrekt Monica uit Meerdijk.

Mocht de terugkeer echt zo zijn, dan betekent dit nu al spanningen in de relatie van Bing en Nina. Al zal die prille liefde toch wel onder druk komen te staan door het incident bij het kleiduiven schieten, als Bing zijn geweer op de grond smijt en daardoor Ludo in zijn rug raakt.

Overigens is de terugkeer van Camilla Meurer niet bevestigt vanuit RTL of GTST-producent Endemol.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>