Loodzware opnames jubileumaflevering GTST

gtst 25 jaar
Donderdag is een dubbele aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden te zien, om het 25-jarig bestaan van de soap te vieren. Pip Pellens (Wiet), Barbara Sloesen (Anna), Ferry Doedens (Lucas), Beau Schneider (Tim) en Jakob Nieuwenhuijsen (Zeger) mogen voor dit feestje zelfs opnames doen in Ierland, maar dat valt ze zwaarder dan misschien van te voren gedacht.

De Telegraaf mocht een setbezoek afleggen en daaruit blijkt dat Pip en Anna buiten de opnames om geregeld in tranen uitbarsten. De krant schrijft over de opnames, aan de rotsachtige Ierse kust: “Aan de rand van de klif vindt een worsteling plaats. Dat de acteurs het bloedserieus nemen, wordt snel duidelijk. Zij gaan zo op in hun spel dat ze vergeten aan de rand van een afgrond te staan, waardoor ze bijna naar beneden storten. Het gaat gelukkig nog net goed, maar een minuutje pauze om van de schrik te bekomen wordt ingelast. Reactie-tranen worden bij Pellens snel afgeveegd, Sloesen wrijft over haar wangen om er weer een beetje kleur op te krijgen.”

Ook bericht De Telegraaf: “Diezelfde dag draait Sloesen in de rol van Anna een lange scène in een kerker, waar ze zich huilend en schreeuwend een weg naar de vrijheid moet vechten. Het jonge acteertalent gaat zo in haar rol op dat ze na afloop huilend in elkaar stort. „Het is ook allemaal zo heftig.””

Donderdag is het resultaat te zien, en het is even spannend of dat lukt zonder continuïteitsfouten. Want het klimaat van Ierland stelt de productie voor een uitdaging. “Het weer verandert elke twee minuten. Omdat we verschillende scenes door elkaar draaien is het lastig om de continuïteit te waarborgen.”

In de promo voor de jubileumaflevering is te zien dat het niet alleen spannend is in Ierland; in Meerdijk vecht Laura Alberts voor haar leven.

Bekijk de promo:

Zie ook:
- 25-jarig Jubileum GTST speelt zich af op Ierse klif

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Loodzware opnames jubileumaflevering GTST

  1. Thijs

    Laura Alberts? Het mens heet al 15 jaar Selmhorst.. Beetje opgeklopt verhaal, GTST is zijn niveau verloren nadat het vorig seizoen snel inkakte. De promo ziet er zeker spannend uit, maar er is totaal geen opbouw en de afwikkeling zal ook wel in 2 afleveringen gedaan zijn, waarna iedereen zijn leventje weer oppakt.

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Zo mee eens Thijs. Al is het wel goed dat Laura en Jef meer te doen hebben. En sich een redelijke verhaallijn, maar het komt idd wel een beetje uit de lucht vallen.

        /   Reply  / 
  2. GTST

    Ik vond het uiteindelijk niet zo’n uitzonderlijk bijzondere uitzending als aldoor van te voren werd aangegeven. Deze uitzending, http://tvblik.nl/gtst/1-oktober-2015 , was alleen iets heftiger als normaal. Wel mooi dat GTST al 25 jaar vast op de TV is!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>