Slechts 11.000 klachtene-mails voor Talpa’s De Wedstrijden

Theo Teitsma ergerde zich zo aan de voetbalverslaggeving van Talpa, dat hij een actie initieerde. Tot op heden heeft hij 11.000 medestanders gevonden, terwijl hij vooraf rekende op 50.000 e-mails. De petitie wordt aangeboden aan de nieuwe directeur van de Eredivisie CV, dat eerder dit jaar het voetbalpakket aan Talpa verkocht.

11.000 klachten, dat stelt natuurlijk weinig voor bij een programma dat een miljoenenpubliek trekt. Bovendien is het inhoudelijk bijzonder zwak. Grootste bron van ergernis vormen de reclameonderbrekingen. Wanneer je voetbal bij een commerciële partij onderbrengt, kun je daar natuurlijk vergif op in nemen. Ook de volgorde van de wedstrijden – niet langer wordt de belangrijkste wedstrijd als eerste uitgezonden – is een doorn in het oog van Teitsma.

Ik denk toch echt dat Teitsma met sterkere argumenten moet komen wanneer hij veranderingen wil zien.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Slechts 11.000 klachtene-mails voor Talpa’s De Wedstrijden

 1. ANTI TALPA

  het is wel logish dat het maar 11 duizend zijn lang iedereen weet niet van het bestaan van de site en lang iedereen heeft geen zin om er naar te kijken ik vind 11 duizend best veel mensen en er zitten thuis nog 1.9 miljoen die reclame blokken te verteren en die doeloze zogenaamd mooie poppenkast zoals even bij sparta kijken gedver.

    /   Reply  / 
 2. Rafael Meijers

  De macht van het getal.

  “Slechts” elfduizend handtekeningen wist Teitsma te verzamelen en dat bleek er precies één te weinig voor de makers van “De Wedstrijden” om de klachten serieus te nemen.
  Waren het er elfduizendenéén geweest, dan hadden we vanaf aanstaande zaterdag weer een fatsoenlijk voetbalprogramma op de buis gekregen. Tenminste, als we de makers van “De Wedstrijden” mogen geloven.
  Het lijkt me beter dat U mij gelooft: Talpa heeft volledig maling aan u en aan mij.
  Het voetbal rondom de reclame levert te veel geld op om uw en mijn grieven serieus te nemen.
  Had maar één voetbalminnaar meer een mailtje gestuurd, dan waren we nu verlost van belachelijke analyses, onbekwame commentatoren, een mongool die de tactische bespreking bij Heerenveen mag doen, dorpsgekken die voor de wedstrijd naar een mening worden gevraagd en spelers die tot op het toilet worden gevolgd door een camera.
  Dan waren we verlost van onzinnige statistieken en deskundigen met een laptop op hun knieen.
  Dan waren we verlost van een anderhalf uur durend voetbalprogramma, waarvan slecht dertig minuten daadwerkelijk met voetbal worden gevuld.
  Wie stuurt dat ontbrekende mailtje nog even?

    /   Reply  / 
 3. Piet

  Ze hadden die Theo van Gogh niet moeten killen maar iemand anders dan hadden we nog gewoon voetbal op nederland2. :(

    /   Reply  / 
 4. Jaap Moree

  Ik heb mij vreselijk geirriteerd aan het slechte geluid van de uitzending.
  Je kan de verslaggever amper verstaan door alle rotherrie die er doorheen word gemengd.
  Daarnaast is het stemgeluid zo slecht weergegeven dat het wel lijkt of het met een vooroorlogse microfoon is opgenomen.
  Het is gewoon een schande voor Nederland en de KNVB. Dit is een blamage en super slecht voor het voebal.

    /   Reply  / 
 5. irri

  Nou voor eens en voor altijd: iets irriteert je, of je ergert je aan iets. Je aan iets irriteren is FOUT nederlands. Ik erger me daar mateloos aan.
  Verder: gewoon niet naar sportprogramma’s kijken. Doe lekker zelf aan sport, dat is beter voor lichaam en geest dan je thuis op de bank ergeren aan non-nieuws over spelletjes die anderen spelen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>