WK voetbal in breedbeeld, helft huishoudens gedupeerd

Om maar met de deur in huis te vallen: ik ben geen voetbalfan. Het nieuws dat NOS het WK van 2006 alleen in breedbeeld uitzendt, zal mij dan ook een worst wezen. Ik baal er hoogstens van dat andere zenders niet de guts hebben om iets fatsoenlijks tegenover zo’n wedstrijd te programmeren, want nu ben ik haast wel veroordeeld tot het kijken naar voetbal. Maar ik kan me zo voorstellen dat de helft van de bevoling niet blij is met de breedbeeld-uitzending.
De NOS zendt de duels alleen in 16:9 uit, niet
meer in de 4:3 verhouding. Dus krijg je een zwarte balk onder en boven
en mis je links en rechts een beetje beeld. En misschien wel die ene goal. Tenzij je dus een breedbeeld televisie hebt. Maar volgens persbureau GPD is dat slechts in vijftig procent van de huishoudens het geval.

Het lijkt me dat hier het laatste woord nog niet over is gezegd. Zie ook Voetbal.blog.nl

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “WK voetbal in breedbeeld, helft huishoudens gedupeerd

  1. Corne

    De helft vd huishoudens heeft betaald voor een breedbeeldtelevisie? Dan wordt het onderhand eens tijd dat de omroepen daarop inspelen.

      /   Reply  / 
  2. Pieter

    Maar als je het niét in breedbeeld doet, dan voelt die andere 50% (ik onder andere) zich opgelicht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>