SBS faalt gigantisch met darts op internet

SBSSBS profileert zichzelf als de dartszender van Nederland. Maar om 22.30 uur is Hart van Nederland heilig, en dus wordt een bloedstollende dartswedstrijd op de gekste momenten onderbroken. De ‘campingzender’ stelt fans in de gelegenheid om op internet verder te kijken. Althans, dat is de bedoeling. Vandaag lag de website er uit, net zoals dat eerder deze week ook al gebeurde. SBS had niet genoeg bandbreedte ingekocht om de massale toeloop op de website op te vangen. Het gevolg? Tienduizenden woedende darts-liefhebbers. De dartsbond zelf zal ook not amused zijn. Volgend jaar de rechten voor deze wedstrijden in de aanbieding?

Zie ook:
- SBS Sport wordt vooral darts

46 Reacties // Reageer

46 thoughts on “SBS faalt gigantisch met darts op internet

  1. Martin

    SBS Faalt gigantisch
    dit is wel erg zacht uitgedrukt
    stelletje klungels bij SBS

      /   Reply  / 
  2. Johnny

    Martin heeft gelijk
    SBS de Dartzender van nederland pfffffffff
    ze leren het nooit bij 4-4 eruit
    hoe lomp ben je!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  3. Wouter

    Hart van nederland en al die andere crap die sbs6 maakt raken ze aan de straatstenen nog niet kwijt en daarom gooien ze die zooi tussen programma’s die wel hoge kijkcijfers hebben, zoals darts. Was een zwaar dieptepunt vanavond, bij een 4-4 stand de wedstrijd afkappen… Triest hoor

      /   Reply  / 
  4. .

    Je moet je huiswerk iets beter doen de volgende keer.

    De website met de darts uitzending is een dienst van crossmediaventures die SBS heeft ingehuurd voor deze dienst. De fout ligt dus bij dat bedrijf, en verder dan dat, is de uitzending niet zo gek lang offline geweest ook.
    Veel ophef, over heel weinig.

      /   Reply  / 
  5. Herman

    het is al minstens de tweede keer deze week; dinsdagavond was de site ook onbereikbaar. en waar de fout ook ligt: dit komt op het bordje van SBS te liggen. Mensen zien de zender als verantwoordelijk. En in zekere zin zijn ze dat ook; dan hadden ze maar een betere partner in moeten huren. Of natuurlijk niet de uitzending onderbreken, zou nog beter zijn geweest

      /   Reply  / 
  6. Joel

    Geweldig dit. Wat een gigantische blamage! En dat voor een programma wat qua inhoud nog onder moet doen voor het infantiele man bijt hond. Maar natuurlijk zijn nieuwsitems als: ‘frituurpan vliegt in de brand in lutjebroek’, ‘gerard joling heeft haarimplantaten’ en ‘wereldrecord rugkrabben’ veel belangrijker dan eeen sportuitzending. En natuurlijk niet alleen sportuitzendingen maar ook films die op de meest idiote momenten onderbroken worden.

    Jammer sbs…

      /   Reply  / 
  7. Sander

    Haha… ik lach me kapot! SBS een campingzender, Hart van Nederland nog infantieler dan Man Bijt Hond, een sportuitzending??? Ik kan me vergissen, maar volgens mij hangt op iedere camping (al kom ik er nooit) een dartbord, dus wat zeuren jullie nou op SBS6? Hart van Nederland is een van de best bekeken nieuwsprogramma’s en daar kijken dagelijks bijna twee miljoen mensen naar, al meer dan tien jaar lang. Het wereldrecord rugkrabben mag dan zogenaamd niet belangrijk zijn, we hebben het hier ook maar over een paar mensen die met een duf pijltje op een bord staan te gooien hoor! Volgens mijn woordenboek is darten toch echt een pijlwerpSPELLETJE, dus hoezo sport? Trainen de heren darters soms 8 uur per dag in de sportschool met hun bierbuiken en glanzende (erg foute – op een camping loop je er nog mee voor gek) shirtjes? :-)
    Overigens kan ik mij vergissen, maar volgens mij werd het darten niet onderbroken door Hart van Nederland, want daarvoor was ook gewoon de ziekenhuisserie House te zien?

      /   Reply  / 
  8. .

    Dat is inderdaad helemaal waar. Maar van iemand die beter weet (en tenslotte een journalistieke achtergrond heeft heb ik vernomen) verwacht je toch wel dat die minstens 1+1=2 bij elkaar op kan tellen.
    Beleid bij de BBC, SBS, en etc. is dat hun nieuwsuitzending de programmering onderbreekt indien van toepassing. Nou kun je flauw reageren dat Hart van Nederland geen nieuwsprogramma is, maar dat is het wel degelijk. Vind het dan ook niet meer dan logisch.

    Dat de dure streamuitzendingen (van zeer goede kwaliteit trouwens) niet volledig hebben gewerkt, dat is inderdaad jammer. Maar de verantwoordelijkheid (niet eindverantwoordelijkheid) ligt daar toch echt bij crossmediaventures.
    Wat ik vreemder vind is dat men dat uurtje niet gewoon doorgaat op Veronica, wat mij een veel logischer oplossing lijkt. En daar zal vast ook wel naar gekeken worden sinds SBS vanavond behoorlijk imago-damage heeft geleden.
    Maar om nu de schuld bij SBS te leggen, is simpelweg (in ieder geval DEELS) onterrecht.

      /   Reply  / 
  9. Herman

    Dat klinkt hetzelfde als de NS die bij mega-vertragingen met het beschuldigende vingertje naar ProRail wijst. Of de kok die het slechte vlees toeschrijft aan de slager. Daar schiet je als consument helemaal niks bij op. Jij hebt te maken met een partij (NS, het restaurant of SBS) en niet de toeleveranciers. Uiteraard heeft SBS alle recht om boos te zijn op die crossmediaventures, maar daar schiet je als kijker echt geen r**t mee op. En het duurt heel lang voordat iemand dat ook begrijpt, getuige het imago van de NS (die 9 van de 10 keer bij fouten afhankelijk was/is van ProRail)

      /   Reply  / 
  10. .

    Ik snap ook zeer zeker waarom het “klootjesvolk” a.k.a consument het aan de NS of in dit geval SBS toewijdt. Maar zoals ik al zei, ik had van iemand met journalistieke achtergrond wat meer verwacht dan “de stem van het volk” vertolken. Maar goed, ik kan me bij je laatste reactie compleet aansluiten en die is al een stuk genuanceerder dan je post.

    Overigens leeft het wel degelijk onder de bevolking, namelijk is ondertussen de SBS6 website plat gebombardeerd met boze reacties.

      /   Reply  / 
  11. Utop

    Puntje, ga nou niet SBS vrijpleiten. De grote fout is het afkappen van een spannende partij voor reclame en een serie (niet HvN, dat kwam pas een uur later), dat de site er uitligt ‘kan er ook nog wel even bij’.

      /   Reply  / 
  12. Herman

    ik merkte het hier ook. opeens een hele hausse aan bezoekers die op ‘darts’ en ‘sbs’ binnenkwamen. en een aantal nam de moeite om de zender hier voor rotte vis uit te maken. het is altijd een bron van ergernis geweest: zit je net lekker in een film, komen Cilly Dartel, Piet Paulusma en hun gang voorbij. dat is de reden waarom ik nooit meer naar films kijk op SBS

      /   Reply  / 
  13. Els

    Kei spannende wedstrijd van sven van dun en dan kom je niet op de site, hoogstens IRRITANT!

    Ligt wel aan SBS, wat je moet gewoon een goede dedicated server hebben, die gewoon genoeg mensen aan kan. BETER opletten dus!

      /   Reply  / 
  14. Funandmoremedia

    Ja, dit is hetzelfde als dat het bij een voetbal wedstrijd 6-6 staat en ineens de uitzending van sbs hart van nederland moet beginnen..
    SCHANDALIG!!!

      /   Reply  / 
  15. Henk

    haal aub het Darts bij Sbs6 weg en breng ‘t bv bij Net5 onder.
    ieder jaar en bij ieder toernooi weer dezelfde ergernis

    Waardelooooooooos !!!!!

      /   Reply  / 
  16. fan darts

    Jullie hebben het weer geflikt he, iedereen baalt natuurlijk als een stekker op het heetst van de wedstrijd, gaan jullie ervan tussen, zend het dan niet uit, of laat de andere programma’s vervallen, een paar keer per jaar darts kunnen de andere programma’s dan niet opgeschoven worden, shit zender, wordt tijd dat Ned 1,2,3 het overneemt zonder dat gezeik van jullie met reclame en dat gezeik van die dame, met haar prijsvraag

      /   Reply  / 
  17. leon

    [email protected]

    daar moet je een klacht over SBS indienen
    want zij organisren deze tournooi en SBS maakt het darten kapot

      /   Reply  / 
  18. sandra

    met voetbal rennnen er ook 22 overbetaalde
    lijpen achter een bal aan daar ben je denk ook niet blij mee als ze dat onderbreken
    en dat is vaak niet zo spannend

      /   Reply  / 
  19. sandra

    dit was een andwoord op sander nr 7

      /   Reply  / 
  20. Not amused

    Ik heb me al meerdere malen groen en
    geel geirriteerd aan sbs.
    Een film kijken dat heb ik op die zender
    al afgezworen maar als je dan toch een
    poging waagt om darts te kijken word je
    met zo’n ongelooflijke kater opgezadeld
    dat ik me afvraag wat er gedaan word met
    aankomende voetbalwedstrijden.
    Verlenging na (hart van Nederland)en evt
    aansluitend de penalty’s????
    Het gaat om het live! aspect….
    Denk in het vervolg aub even na en laat
    de professionals in de studio daar eens
    leren timen!

      /   Reply  / 
  21. Matthijs

    Onvoorstelbaar dat ze de ontknoping onderbreken. Zend dan geen darts uit! Flauwekul van SBS, zeg.

      /   Reply  / 
  22. Rudolf

    Het is de meest verschrikkelijke zender die er is , ze willen van alles , maar ze kunnen werkelijk niets daar bij SBS
    De dartzender van Nederland , Laat me niet lachen !!!!!!!!!!!!!!!!
    Ik heb mezelf dood lopen ergeren

    Bedankt SBS

      /   Reply  / 
  23. karel

    ik kan niet begrijpen dat de organisatie van deze tournooi of de dartbond niet hier tegen optreedt en dit zomaar laat gebeuren
    als je nu overal hoort of leest hoeveel fan,s boos zijn is toch ook niet goed voor deze sport
    zoveel negatieve berichten
    daarom vind ik het ook erg slap van deze organisatie en bond

      /   Reply  / 
  24. Peter Schuffelen

    Jullie hebben allemaal gelijk want voor een film stellen ze HvN uit en voor een dart wedstrijd wat dan 2 keer in het jaar kont of vaker breken ze gewoon af die lui van sbs6 weten niet wat sport is het is met 1 woord gewoon SCHANDE en KRANKZINNIG stelletje prutsers daar

      /   Reply  / 
  25. Leonard

    Volgend jaar naar Sport1 met die uitzendingen! Of iig niet op SMS6 want die snappen er niets van.

      /   Reply  / 
  26. Chantal

    Leuke zender hoor,SBS.
    Als het maar een voetbalwedstrijd was geweest, daar moet wel alles voor wijken.
    En als ik s ochtends er weer vroeg uit moet ben ik te moe om tot half 12 te wachten op notabene een vervolg of herhaling van een wedstrijd… WAARDELOOS!!!!!

      /   Reply  / 
  27. Chantal

    Ga jij toch lekker op je pik liggen,vent!!!
    Jij hebt duidelijk geen idee wat darten inhoudt.

      /   Reply  / 
  28. Chantal

    Dit is een antwoord voor jou Sander van nr. 7

      /   Reply  / 
  29. Sander

    @ Sandra: nr. 18 en 19: je hebt gelijk, voetballers worden ook zeer zeker overbetaald en nee… ik word niet boos als een voetbalwedstrijd onderbroken zou worden. Sterker nog: ik heb nog nooit een voetbalwedstrijd gezien!
    @ Chantal hierboven: Jij smijt meteen maar met geslachtsdelen tegen mensen die je niet kent? Keurig meisje ben je. Jij hebt dus de wijsheid in pacht! Ik kan dan geen idee hebben wat darten is (het is en blijft een duf spelletje), maar ik zie jou wel in je campingsmoking voor me terwijl je loopt te darten op de camping!

      /   Reply  / 
  30. Henk

    Wat een zender,hoe kun je zoiets flikken,ga maar kijken op internet zeggen ze dan ook nog,ook dat lukt niet,formule 1 zometeen ook weg,ik zou zo zeggen sbs 6 ga er maar achteraan.De HATELIJKE groeten uit Doetinchem.

      /   Reply  / 
  31. Marco

    Wat jammer toch dat een bedrijf als crossmediaventures oftewel garnierstreaming media wederom heeft gefaalt…

      /   Reply  / 
  32. elinane

    Zondag avond 23.50 wordt er verteld dat de vrouwen toch ook nog 10 minuten de aandacht krijgen die ze verdienen. 2 minuten mag Hoenselaar een paar pijlen gooien en dan komt er een vooruitblik met Niels de Ruiter.
    Dat kan toch ook maandag voordat hij moet spelen, in plaats van dat gepraat over niks en die tekenspelletjes erbij, we willen darten zien en alleen maar darten en niet iedere keer dingen die we al gezien hebben, maar ook de rest van een wedstrijd die zomaar wordt afgebroken voor een of ander huis of tuin programma.
    Balen

      /   Reply  / 
  33. sabit van der linden

    ik als dartliefhebber word er kots misselijk van dat sbs 6 zich de dartzender noemt .als ze iets kunnen verzinnen om het te laten veranderen door iets anders zullen ze dit niet nalaten of voetbal of shownieuws of dat kut ysdansen .sbs 6 beste mensen verkoop je rechten aan een andere zender die wel de wil en de mogelijkheid heeft om wedsrtrijden in zijn geheel uit te zenden. zowieso een rare zender sbs 6 maar dat is mijn mening met vriendelijke groet een geirriteerde dart liefhebber

      /   Reply  / 
  34. elinane

    Je hebt helemaal gelijk

      /   Reply  / 
  35. janjaap

    Dat vind ik dus ook, het slaat nergens op

      /   Reply  / 
  36. jojan

    wat een leuke dartparty op internet zeg????
    je kunt dus niets zien he.
    hart van nederland is zeker heilig
    dit doen ze ook al met films
    stom sbs6

      /   Reply  / 
  37. erik zanting

    en ja hoor vanavond is het weer zo ver,om half 10 word de partij fitton tegen van gerwen onderbroken voor een eenmalige nieuwe aflevering van de serie house

      /   Reply  / 
  38. stephan

    en wat dacht je van mensen dit geen internet hebben zoals oudere mensen.

      /   Reply  / 
  39. peter

    ja hoor ze hebben het weer niet voor elkaar is er eindelijk weer darten zenden ze weer van die rommel uit en te beroerdt om op internet uit te zenden

      /   Reply  / 
  40. anja

    ook nu kun je weer niet kijken op internet maar er doen nu wel twee nederlanders mee en dan krijg je zoon stom muziekje
    gaaaaaf hooooooooooor

      /   Reply  / 
  41. KEES

    TE BELACHELIJK VOOR WOORDEN DAT HET NIET LIVE UITGEZONDEN WORDT
    ZEND HET GEWOON UIT EN NIET ROND MIDDERNACHT
    DAN KIJKEN ER ZEKER MEER MENSEN
    IEDEREEN KAN OOK GEEN SPORT 1 ONTVANGEN
    NU ZAP IK VAN DE EEN NAAR DE ANDERE ZENDER
    OF ER ERGENS DARTEN IS
    EUROSPORT IS NIET BETROUWBAAR KLOPT NIETS VAN SCHEMA

    DART WILDE IK ALLANG EENS ZEGGEN
    GOEIE DAG VERDER HOPELIJK WORDT ER IETS AANGEDAAN GROETJES KEES

    VOOR VOETBAL MOET TOCH TOCH OOK ALLES WIJKEN
    ER ZIJN MENSEN GENOEG DIE DIT WILLEN ZIEN
    TROUWENS IK HEB DE PEST AAN VOETBALLEN
    EN KIJK ALLES WAT MET DARTEN TE MAKEN HEEFT

      /   Reply  / 
  42. Manuela

    Nou ik ben het er helemaal mee eens wat hierboven staat, ik erger me er rot aan!! Ik wil gewoon lekker darten kijken, en dat stomme inderdaad heilige hart van nederland is te zot voor woorden gewoon!!! bah bah bah…zo is het toch niet leuk kijken hoor als konstant dat beeld hapert!! ik hoop dat iemand anders die rechten krijgt en niet die domme sbs6..irri!!

      /   Reply  / 
  43. Martin

    Ach ja , je ziet zowerkt denhaag ook , als het maar geld opbrengt .

    maar we betallen wel allemaal aan essent, maar hun verkopen het weer door (geld beuren en de klant kan stikken !) vastrecht TV , maar leveren niks of je moet diep in de buidel tasten . als je genoeg betaald dan kom je der wel op ……

    en sbs6 los ballos de beste stront zender die er bestaat zijn die huigelaars met essent der bij.

      /   Reply  / 
  44. rick

    Mwhahahaha de dartzender f#$%ing losers blij dat ik sport 1 heb

      /   Reply  / 
  45. johan

    Ik vind het waardeloos dat het darten nog steeds bij sbs6 is, in het verleden werd ook al een hele mooie wedstrijd van van gerwen onderbroken.
    Door dat klote hart van nederland

      /   Reply  / 
    1. Jolanda

      Kan iemand mij vertellen waar ik nu live darts op internet kan kijken.
      Want die idioten van sbs6 daar hebben we ook niks meer aan

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>