UEFA League-wedstrijden Twente, AZ en PSV op RTL 7

Na de voor de Nederlandse clubs mooie eerste speelronde in de groepsfase van de UEFA Europa League, staat donderdag aanstaande de tweede ronde op het programma. Leggen AZ, FC Twente en PSV dan verder de basis voor een succesvol toernooi? RTL 7 brengt de wedstrijden weer in beeld, waarvan twee live.

Wilfred Genee, Johan Derksen en Wim Kieft presenteren de UEFA Europa League-avond vanuit de studio. De eerste wedstrijd die live wordt uitgezonden is FC Twente – Wisla Kraków vanaf 19 uur. Leo Driessen tekent voor het commentaar bij de wedstrijd en Marcel Maijer is in Enschede voor de interviews. Twee uur later wordt Rapid Boekarest – PSV afgetrapt. Het commentaar komt dan van Vincent Schildkamp.

Metalist Kharkiv – AZ is als ruime samenvatting te zien (commentaar: Richard van Iterson). De UEFA Europa League-avond wordt afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden, waaronder die van Tottenham Hotspur (met Rafael van der Vaart) en Schalke 04 (met Klaas-Jan Huntelaar).

Uitzending: RTL 7
18.00 uur Voorbeschouwing
19.00 uur FC Twente – Wisla Kraków live
21.00 uur Rapid Boekarest – PSV live
23.15 uur Metalist Kharkiv – AZ
23.40 uur Overige samenvattingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>